Antibebe! Sunt f confuza!

09-12-2018
D1234
Nu este medic/terapeut
D1234
Buna ziua! M am reapucat de anticonceptionale dupa 2 luni de pauza.. pe data de 29 noiembrie am avut menstra si le am inceput in conditiile in care inainte de asta am avut menstra pe data de 4 aceeasi luna..! Deci fara pastile mi a venit la 25 de zile! Nedumerirea mea acum este ca pe data de 19 iau ultima pastila iar in cele 7 zile de dupa ar trebui sa mi vina..cand normal dupa plus aceste 7 zile ar trebui sa mi vina normal..la 28 de zile ca inainte.. eu daca fac astea 7 zile pauza asteptand menstruatia si apoi le continui, nu invat organismul sa vina iar la 25-26 de zile?? Nu stiu ce sa fac si cum sa ma mai exprim.. va rog lasati mesaj sa lumurim daca am scris ceva derutant..:))
1 comentarii
0
11-12-2018, ora 14:31
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

contraceptivele se administreaza conform recomandarii medicului sau al prospectului, urmati aceste sfaturi va rog

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul