Antibiotice naturale eficiente

08-01-2013
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Uleiurile esentiale sunt unele dintre cele mai puternice extracte vegetale, care au dovedit in numeroase studii, certe efecte antibiotice.
Pe piata romaneasca exista doua preparate -Biosept si Biosept Forte care sunt rezultatul unor riguroase studii relizate atat in laborator, prin efectuarea de aromatograme (similare antibiogramelor), cat si clinic la pacientii cu faringo-amigdalite şi infecţii urinare.

Soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT FORTE ( ulei esenţial de cimbru şi cuişoare) are puternice proprietăţi antibiotice, antivirale şi antifungice având în acelaşi timp şi acţiune antiinflamatoare şi analgezică.
Se recomandă a fii adminstrata în infecţii respiratorii, digestive şi urinare în doză de 2-3 picături de 3 ori pe zi, după mâncare, într-o linguriţă cu miere. Nu se recomandă în sarcină, alăptare şi copiilor sub 7 ani.

Soluţia de uleiuri esenţiale BIOSEPT ( ulei esenţial de ti-tree şi cuişoare), este un antibiotic si antiviral natural cu spectru larg, în plus are şi proprietăţi antifungice, fiind recomandat atat intern pentru infecţii ORL, digestive şi urinare cat si extren pentru herpes, zona-zoster, acnee, intectii cutanate. Se administreaz a intern în doză de 2-5 picături de 3 ori pe zi, după mâncare, într-o linguriţă cu miere. Poate fi administrat începând cu vârsta de 3 ani.

S-a constatat clinic eficienţa deosebit de bună, Biosept Forte 98% din cazuri, Biosept 80% din cazuri, cu negativarea la control a germenilor identificaţi prin analize iniţiale (streptococ beta-hemolitic, stafilococ auriu, e.coli, klebsiela, pseudomonas, candida albicans, streptococ viridans). Efectul s-a dovedit similar cu al antibioticelor chimice ( testate în paralel). Germenii care au prezentat rezistenţă la antibioticul de sinteză, au fost sensibili la Biosept Forte.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: