anticonceptionale
Buna seara, am si eu o intrebare.falosesc anticoneptionale de app 2 ani...karissa.in acest timp eu nu am facut acea pauza la 6 luni doar acea de 7 zile intre folii.akm o saptamana a inceput sa imi fie rau dureri de cap, ameteli si stari de voma, aseara m-am dus la urgente ca imi era rau, du mai multe investigatii miau spus ca nu an nimik si ca am aceste simtome de la pastile ca nu am facut pauza la 6luni, as dori sa stiu daca este posibil sa imi fie rau de la ele, ca mai am jumatate de folie.nu stiu ce sa fac se le mai iau sau nu
1 comentarii
Buna ziua, as avea si eu o nelamurire. Folosesc anticonceptionale Karissa, prescrise de medicul ginecolog, iar in luna februarie le-am intrerupt. Am avut menstruatie de doua ori in luna februarie prima menstruatie in data de 03, iar a doua in data de 28 februarie. In mod normal in luna aprilie menstruatia trebuia sa imi vina in jurul datei de 27., dar nu a aparut. Am asteptat sa imi apara insa nu mi-a aparut nici pana in data de astazi, respectiv 03.04.2013. Am facut test de sarcina dar acesta a iesit negativ, am repetat la 3 zile inca un test de sarcina si a iesit negativ si acesta. Mentionez ca am sensibilitate la sani, stare de greata. Am avut relatii intime si logodnicul meu a lasat in mine. Este posibil sa fi ramas insarcinata? Va multumesc, astept raspuns cat de urgent, daca se poate!!! Va multumesc inca o data !
Alte subiecte recente din această secțiune: