anticonceptionale, antibiotice si prezervativ rupt

01-11-2009
kitty15
Nu este medic/terapeut
kitty15
saptamana asta in intervalul luni 26 oct-1 nov am descoperit ca am litiaza renala si infectie nelocalizata motiv pentru care am fostspitalizata si mi s-au administrat antibiotice, amoxacilina.mentionez ca iau anticonceptionale desorelle iar in primele 2 zile ale tratamentului cu antibiotice am fost in pauza dintre folii.urmatoarea folie am inceput-o miercuri.aseara(sambata) am avut contact sexual protejat cu prezevativ insa acesta s-a rupt si in momentul in care prietenul meu si-a dat seama ca e ceva in neregula cu prezervativul am intrerupt contactul.este necesar sa iau postinor au escapelle daca nu a avut loc ejacularea?va rog mult lamuriti-ma pt ca sunt foarte ingrijorata.multumesc
1 comentarii
0
01-11-2009, ora 19:08
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu exista risc de sarcina, deoarece amoxicilina face parte dintre antibioticele care nu interactioneaza cu anticonceptionalele, prin urmare erati sub protectie.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul