anticonceptionale apoi copil
folosesc anticonceptionale (logest) de aproximativ 5 ani.mai doresc sa le continui inca 9 luni pana in luna iulie cand ma voi marita apoi doresc sa am un copil. vreau sa stiu cat timp este nevoie sa astept dupa ce intrerup anticonceptionalele pana sa fac un copil astfel incat sa nu fie afectata sanatatea sarcini in vreun fel. va multumesc anticipat si in cazul in care este important de stiut am 24 de ani
2 comentarii
Buna ziua.
Puteti incerca sa ramaneti gravida in luna imediat urmatoare dupa intreruperea anticonceptionalelor.
Puteti incerca sa ramaneti gravida in luna imediat urmatoare dupa intreruperea anticonceptionalelor.
nu este totusi daunator pt sanatatea viitorului copil?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3vreau sa am un copil
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 3daca am uterul retrovers pot asa am copiii?
- 11anticonceptionale terminate - menstruatie venita
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 4de ce nu ramin insarcinata
- 8Sfaturi privind alegerea anticonceptionalelor
- 4intrebare.. yasmine si menstruatia
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 2Am nevoie urgent de un raspuns in leg cu anticonceptionalele
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 0Jeanine sau Karissa?
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 3Anticonceptionale
- 0cum sa iau anticonceptionale?
- 0NUVARING sau LOGEST
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: