Anticonceptionale din a doua zi
Buna ziua Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie daca exista riscul sa fi ramas insarcinata in situatia urmatoare: pe 8 iunie am luat pastila de a doua zi, Postinor, nu am avut nici un fel de efecte adverse, iar ciclul mi-a venit cu 4 zile mai devreme decat luna trecuta, adica pe 24 si am inceput sa iau anticonceptionale din a doua zi de ciclu, iar dupa primele 6 pastile am avut un contact sexual neprotejat. Am citit prospectul si am vazut pe un site ca o doamna doctorita ginecolog spunea ca este nevoie de o metoda suplimentara de protectie daca incepi sa iei pastilele dupa primele 5 zile de sangerare, ceea ce m-a derutat. Va multumesc pt timpul acordat. O zi buna
1 comentarii
daca luai anticonceptionalul din prima zi de menstruatie, erai protejata chiar de atunci. In cazul in care l-ai luat in a doua zi, era necesara protectie suplimentara timp de 7 zile. Tu esti cam la limita cu acel contact in a 6-a zi, dar acum nu prea mai ai ce sa faci, decat un test de sarcina, sa stii sigur daca e sau nu sarcina.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??