anticonceptionale... intrerupte o perioada si reluate

buna ziua,
eu trebuia sa fiu la menstruatie abia peste 2 zile, dar am luat prima pastila azi.eu am intrerupt sa mai iau pastile 6 luni.si am inceput sa iau acuma din nou
eu trebuia sa fiu la menstruatie abia peste 2 zile, dar am luat prima pastila azi.eu am intrerupt sa mai iau pastile 6 luni.si am inceput sa iau acuma din nou
6 comentarii

in mod normal prima pilula trebuie luata in prima zi a menstruatiei.

stiu cum se iau pilulele dar am auzit de la cineva ca nu are nimic daca iau inainte.acuma eu vreau un rasp daca se intampla ceva ca am luat asa devreme.asta ma intereseaza

Te poti alege cu o dereglare hormonala.

adica?ati putea fi mai clara?ma pot ingrasa?sau imi pot aparea cosuri?

Totul poate fi posibil, depinde de organism.. sau pur si simplu nu se poate intampla nimic..grav sau neobisnuit. depinde mult de organism..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot ramane insarcinata in timp ce iau pilule
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 5Pot sa iau acest antiocnceptional sau este strict pentru cei ce alapteaza?
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 10ultima pastila
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile
- 0cum iau contraceptivele?
- 1Intreupere novynette
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor renuntarea la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: