anticonceptionale - scurgeri
acum aproximativ 2 ani medicul ginecolog mi'a recomandat sa iau anticoneptionale Logest.. le'am luat aproximativ 1 an jumatate dupa care le'am intrerupt
Am inceput sa le iau din nou luna aceasta, odata cu venirea menstruatiei. Desi menstruatia ar fi trebuit sa treaca, am scurgeri zilnic, de culoare maronie. din cate stiu ar fi din cauza anticonceptionalelor, desi in trecut nu am avut niciodata problema aceasta cand le'am luat.. ce sa fac?exista vreun remediu, sau pur si simplu trebuie sa astept sa termin aceasta folie si apoi sa nu le mai iau ?
Am inceput sa le iau din nou luna aceasta, odata cu venirea menstruatiei. Desi menstruatia ar fi trebuit sa treaca, am scurgeri zilnic, de culoare maronie. din cate stiu ar fi din cauza anticonceptionalelor, desi in trecut nu am avut niciodata problema aceasta cand le'am luat.. ce sa fac?exista vreun remediu, sau pur si simplu trebuie sa astept sa termin aceasta folie si apoi sa nu le mai iau ?
1 comentarii
Trebuie continuata cutia respectiva de anticonceptionale.Daca le intrerupeti veti avea sangerea de deprivare a pastilelor, care apare la intreruperea oricarui contraceptiv, nu numai la Logest.
Este indicat un consult ginecologic intrucat cauza sangerarilor poate fi:
-contraceptiv care nu mai este indicat in momentul de fata, chiar daca nu ati avut probleme la administrarea contraceptivului respectiv acum cativa ani;
-probleme ale ovarelor (o raceala);
-o eventuala rana a colului uterin.
Este indicat un consult ginecologic intrucat cauza sangerarilor poate fi:
-contraceptiv care nu mai este indicat in momentul de fata, chiar daca nu ati avut probleme la administrarea contraceptivului respectiv acum cativa ani;
-probleme ale ovarelor (o raceala);
-o eventuala rana a colului uterin.
Alte subiecte recente din această secțiune: