Anticonceptionale si lipsa menstra

Buna seara. Dupa 5 ani de Yaz, cu pauza anuala de rigoare, am renuntat la anticonceptionale luna trecuta, adica pe 28 sept am luat ultimul comprimat placebo. Ultima menstruatie a inceput pe 26 sept. Am avut un singur contact Protejat, pe 13 oct. De atunci am facut un tratament cu ovule si ofloxacin 400 mg. ciclul trebuia sa vina pe 24 oct. Pana acum nimic. Am facut un test, a iesit negativ, iar azi am facut beta hcg, care este 1. Deci negativ, conform intervalului de referinta. Cand sa mai repet cu un test de sarcina si cat credeti ca ar trebui sa mai astept pana sa intru in panica? Sunt deja nelinistita! Multumesc.
0 comentarii
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 3anticonceptionalele lofeminal
- 3anticonceptionalele si ingrasatul
- 3perioada de eficienta maxima la anticonceptionale
- 3anticonceptionale dupa Escapelle
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 0problema cu anticonceptionale
- 10lipsa menstruatiei, nu este sarcina
- 5Escapelle, intrebare.
- 4analiza BetaHCG... cand trebuie refacuta?
- 0Interactiv slim si anticonceptionalele
- 3anticonceptionale contra acneei
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 2Menstruatie dereglata datorita anticonceptionalelor.
- 0Anticonceptionale - ciclu neregulat
- 0Risc de sarcina ?
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 5Pot fi în siguranță?
Mai multe informații despre: absenta menstruatiei anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: