anticonceptionale si pauzele...
Folosesc anticonceptionale de 4 ani, am mai facut cate o pauza de o luna, chiar si doua luni.Intrebarea mea este:trebuie sa fac pauze mai dese si de lunga durata, sau pot continua asa pana ne hotaram sa facem un copil?Multumesc
5 comentarii
mai fă pauze pentru că am înţeles că apoi va fi destul de greu să rămâi gravidă
Eu am folosit mult timp anticonceptionale si acum nu raman insarcinata, dar cred ca fiecare organism raspunde diferit.
da intradevar fiecare organism raspunde diferit
cineva vrea copii si nu poate sa ii aiba iar cineva nui mai vrea dar se primeste asa
dar dupa cite stiu eu medicii spun ca e periculos sa folosesti mai mult de 5 ani contraceptive chiar daca faci pauza intre ele
vezi si tu
ai grija
pupici
cineva vrea copii si nu poate sa ii aiba iar cineva nui mai vrea dar se primeste asa
dar dupa cite stiu eu medicii spun ca e periculos sa folosesti mai mult de 5 ani contraceptive chiar daca faci pauza intre ele
vezi si tu
ai grija
pupici
anticonceptionalele sunt preparate hormonale.cele mai frecvente contin progesteron si estrogeni.
estrogenii administrati timp indelungat reprezinta factori de risc pt afectiuni mamare (mastoze chistice, etc).puteti continua administrarea de anticonceptionale cate 6 luni apoi pauza 1-2 luni, cu conditia sa efectuati un control mamar la fiecare 6 luni.
estrogenii administrati timp indelungat reprezinta factori de risc pt afectiuni mamare (mastoze chistice, etc).puteti continua administrarea de anticonceptionale cate 6 luni apoi pauza 1-2 luni, cu conditia sa efectuati un control mamar la fiecare 6 luni.
Buna..am si eu o intrebare...are ceva daca am luat inceput pastilele si nu am luat in prima zi de menstruatie si am luato dupa ce mi-a trecut cu o zi.De cand incep sa am protectie?dupa 7 zile?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2in administrarea contraceptivelor exista restrictii alimentare?
- 1Sterilet sau pilule?
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 2anticonceptionale orale
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 4Anticonceptionale pt dismenoree
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 5Yasmin sau Microgynon - sunt foarte nehotarata
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1Artizia si anticonceptionale
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
- 1Nu stiu cum sa incep anticonceptionale
- 0Pauza anticoncepționale și lipsa menstruatiei
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: