anticonceptionale sunt insarcinata oare?
Buna.Am si eu o intrebare. Iau anticonceptionale diane35. iar pe la mijlocul foliei dupa ce am luat pastila la o jumatate de ora am avut diaree. am auzit ca dupa situatii din astea pilulele nu isi mai fac efectul. in ultima vreme ma simt cam rau. oare am vreo sansa sa fiu isarcinata? si daca am continuat cu medicamentele are vreun efect asupra copilului?
2 comentarii
Este imposibil sa ramai insarcinata in astfel de circumstante..poate ar fi bine sa consulti un doctor daca te simti rau.
Pana una alta de ce nu faci un test de sarcina? Oricum, cred ca sansele sa fi insarcinata sunt minime...si daca ai eliminat pastila respectiva (desi nu cred) esti protejata de urmatoarea...depinde si de cat tip iei pastile, adica daca iei de luni bune sau ani, chiar daca omiti 1 pastila nu ramai insarcinata..
Ca sa te linistesti fa un test mai bine. Sa ne auzim cu bine!
Pana una alta de ce nu faci un test de sarcina? Oricum, cred ca sansele sa fi insarcinata sunt minime...si daca ai eliminat pastila respectiva (desi nu cred) esti protejata de urmatoarea...depinde si de cat tip iei pastile, adica daca iei de luni bune sau ani, chiar daca omiti 1 pastila nu ramai insarcinata..
Ca sa te linistesti fa un test mai bine. Sa ne auzim cu bine!
Multumesc mult. Incepusem sa imi fac griji deja... acuma sunt ok...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??