anticonceptionale sunt insarcinata oare?

08-05-2012
Robe92
Nu este medic/terapeut
Robe92
Buna.Am si eu o intrebare. Iau anticonceptionale diane35. iar pe la mijlocul foliei dupa ce am luat pastila la o jumatate de ora am avut diaree. am auzit ca dupa situatii din astea pilulele nu isi mai fac efectul. in ultima vreme ma simt cam rau. oare am vreo sansa sa fiu isarcinata? si daca am continuat cu medicamentele are vreun efect asupra copilului?
2 comentarii
0
08-05-2012, ora 15:13
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Este imposibil sa ramai insarcinata in astfel de circumstante..poate ar fi bine sa consulti un doctor daca te simti rau.
Pana una alta de ce nu faci un test de sarcina? Oricum, cred ca sansele sa fi insarcinata sunt minime...si daca ai eliminat pastila respectiva (desi nu cred) esti protejata de urmatoarea...depinde si de cat tip iei pastile, adica daca iei de luni bune sau ani, chiar daca omiti 1 pastila nu ramai insarcinata..
Ca sa te linistesti fa un test mai bine. Sa ne auzim cu bine!
0
08-05-2012, ora 18:27
Robe92
Nu este medic/terapeut
Robe92
Multumesc mult. Incepusem sa imi fac griji deja... acuma sunt ok...
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul