Anticonceptionale vs. antibiotice?
Daca m am protejat luand anticonceptionale rigevidon, insa am luat si timp de o saptamana amoxacilina, se poate sa mi fi anulat efectul(actiunea) rigevidonului??? Se poate sa raman insarcinata daca pe langa anticonceptionale am luat si antibiotice???
Astept raspuns!
Multumesc!
Astept raspuns!
Multumesc!
5 comentarii
Amoxicilina interfera in mult mai mica masura (comparativ cu alte antibiotice) cu anticonceptionalele. Cu atat mai mult cu cat Rigevidon este un anticonceptional "tare". Deci, este extrem de improbabil sa ramaneti gravida in urma asocierii amoxicilina + Rigevidon. Totusi, pe viitor este bine sa informati medicul ca luati anticonceptionale.
Iau anticonceptionale Desorrele si in acelasi timp dermatologul mi-a prescris Unidox.Credeti ca scade eficienta contraceptiei?Multumesc.
Buna ziua.Am nevoie urgent de o parere.Am luat Augmentin timp de 10 zile impreuna cu anticonceptionalele Microgynon iar prietenul a ejaculat in mine chiar in perioada de ovulatie.Se poate sa fi ramas insarcinata?
Buna, iau Yasmine de 3ani si jumatate si acum trebuie sa iau Ospamox(amoxacilina) de 1000 la 12 ore pt o raceala. trebuie sa ma protejez suplimentar? o seara buna
Daca m-am protejat luand anticonceptionale rigevidon, insa am luat si timp de o saptamana amoxacilina, se poate sa-mi fi anulat efectul(actiunea) rigevidonului??? Se poate sa raman insarcinata daca pe langa anticonceptionale am luat si antibiotibiotic amoxicilina???
Astept raspuns!
Multumesc!
Astept raspuns!
Multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot lua anticonceptionale daca fac tratament cu moldamin?
- 409Postinor?
- 5Moldamin si postinor.. ce efecte au?
- 2moldaminul scade efectul anticonceptionalelor?
- 2cedax ceftibuten caps interfereaza cu anticonceptionalele?
- 4logest+amoxicilina
- 2antibioticul si anticonceptionalul
- 4pauza la anticonceptionale si tratament cu antibiotic
- 4iau anticonceptionale de 2 luni, dar am probleme cu gatul si amigdalele
- 3antibiotice cu desorelle
- 2Antibioticele si anticonceptionalele
- 4anticonceptionale si antibiotice
- 4desorelle si zinnat
- 3Anticonceptionalele si Trachisan, Eurespal si Zinat
- 2antibioticele si anticonceptionalele
- 4anticonceptionale dupa antibiotic
- 6Iau anticonceptionale de 3 luni si intr-o luna am luat antibotice