anticonceptionalele laurina

12-04-2010
bias
Nu este medic/terapeut
bias
buna ziua sunt noua pe acest forum...si as vrea sa stiu cate ceva despre anticonceptionale.am fost la medicul ginecolog, mi-am facut un consult, si mi-a prescris laurina...astazi este prima zi cand le-am luat, sunt foarte stresata sa nu ma ingras, dar ceea ce ma framanta cel mai tare as vrea sa stiu din a cata zi dupa ce am terminat menstruatia sunt protejata...ca am auzit unele discutii...ca doar dupa o luna dupa ce le iei continuu sau altele ca dupa 24 de ore.va rog sa ma lamuriti si pe mine:(...
10 comentarii
0
14-04-2010, ora 00:48
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Daca le-ati inceput in primele 5 zile ale ciclului, sunteti sub protectie de la prima pilula.
0
15-04-2010, ora 18:48
bias
Nu este medic/terapeut
bias
le-am inceput din prima zi de ciclu.asta e a 5-a zi de cand le iau.e prima data cand iau anticonceptionale si nu prea stiam exact.din momentul in care am terminat fasia tr sa fac pauza o saptamana, sau?
0
16-04-2010, ora 00:39
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Dupa ce ai terminat folia, faci pauza o saptamana, timp in care trebuie sa iti vina menstruatia, de regula apare in a 3a-4a zi, saaaaaau in orice alta zi din pauzica. Dupa pauza, din a 8a zi incepi iar anticonceptionalele, luandu.le la aceeasi ora cum ai procedat cu o luna in urma.
0
16-04-2010, ora 00:53
bias
Nu este medic/terapeut
bias
deci fac pauza 8 zile?deci nu conteaza cat timp ma tine menstruatia de obicei sau daca mi s-a terminat ciclul in alea 8 zile?eu tr neaparat sa incep a 8a zi??si de ce tr doar prima data sa iei pastila in prima zi de stop:D.In perioada de pauza sunt protejata adica zilele alea minus in care nu mi-a vn menstruatia
0
16-04-2010, ora 17:00
bias
Nu este medic/terapeut
bias
va rog sa imi raspunda cnv:(
0
16-04-2010, ora 19:52
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
..Bbbbai, tu cred ca nu vrei sa intelegi ce ti se spune, pauza tre sa fie 7 zile, CAP- COADA[ de exemplu daca ai terminat folia duminica, toata saptamana care vine, faci PAUZA, si LUNI le reincepi iar, MEREU vei proceda la fel cat timp iei anticonceptionale]. si da, trebuie in a 8a zi sa iei, numai in a 8a zi, ca nu degeaba scrie in prospectul ala ce scrie, ce naiba, nu sunt pastile de dureri de cap, ci pastile care trebui luate si ele cu strictetze, in caz ca nu vrei un BEBE si sa ajungi la o pastila de a 2a zi, eventual un AVORT.

Trebuie luata in prima zi de ciclu, pt asi face si ea efectul si pe durata ciclului sa inceapa corpul sa se obisnuiasca si iar si iar pt asi face ele efectul mai bine. ca unele femei se pot obisnui repede cu anticonceptionalele, altele mai greu, adica organismul se poate obisnui cu anticonceptionalele respective in perioada 1-3 luni, de administrare. dupa cum scrie si in acel prospect..

Si in perioada aceea, toata de 7 zile, esti PROTEJATA, nu ai cum sa ramai gravida in nici un caz daca le.ai luat corect. zilnic.
0
17-04-2010, ora 13:26
bias
Nu este medic/terapeut
bias
oricum ms mult...si daca vrei sa dai sfaturi nu le da din rautate cu bbbai si nush ce.daca crezi ca nu poti sa vb frumos la fel cum am vb eu nu tr sa te chinui sa imi mai scrii poate sunt altii care vor sa ma ajute.
0
17-04-2010, ora 14:07
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
daca folosesc expresia asta, nu inseamna ca o zic din rautate, ci e una din expresiile pe care le folosesc foarte des. daca nu vroiam sa ajut nu raspundeam si gata, ce ti sa parut asa anormal cum am vorbit ? fiecare om are felul lui de a vorbi si de a fi, si poate altora li se pare rautacios sau vulgar, altora normal. depinde, parerile sunt impartite.. nu te cunosc nu am de ce sa raspund in scarba sau cu rautate sau sa vorbesc urat cum zici tu, simplu. a vorbii urat nu cred ca inseamna cum am vorbit eu mai sus, daca imi bagam si imi scoteam si te faceam in vreun fel, atunci trebuia sa zici ca am vorbit urat.. nu toti oamenii au un singur stil de a vorbi, e omu si stilul/caracterul si tot asa.. asa cum as putea si eu sa zic acum ca mi.ai raspuns in scarba la ce am zis mai sus, ar fi simplu nu ? da nu e nevoie, nu stau sa ma complic si sa judec si sa iti despic frazele. simplu.. fiecare e cu felul lui de a fi si a vorbi si asta nu inseamna ca iti vorbeste cu rautate sau scarba. think about it.
te pup, bafta, sa auzim de bine..
0
17-04-2010, ora 15:28
bias
Nu este medic/terapeut
bias
nah infine scz ca am luato asa.
0
17-04-2010, ora 15:42
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Nu.i nimic, stai linistita :P
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •