Antiinflamator natural

27-07-2015
irinanamaria
Nu este medic/terapeut
irinanamaria
Buna ziua,

Numele meu este Irina, in ultimul timp mama mea are dureri de spate, a luat Arcoxia mai mult timp dar nu il tolereaza foarte bine din cauza stomacului. De trei saptamani a inceput sa ia Tripernol, care este un antiinflamator natural. La inceput il lua impreuna cu Arcoxia dar acum a inceput sa fie mai bine si fara. Nu stiu daca este si din cauza vremii, dar cert este ca se simte mult mai bine. Eu l-am luat de la Farmacia Tei dupa ce a incercat si Ketonal Forte si tot felul de unguente cu diclofenac care isi fac efectul doar pe moment.

Chiar daca mama mea se simte mult mai bine dupa ce l-a luat, ma intereseaza daca l-a mai incercat cineva pana acum. Sunt curioasa ce efect are pe termen lung.

Multumesc si astept mesajele voastre.
3 comentarii
0
01-08-2015, ora 15:57
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Va recomand pentru dureri articulare sau musculare un remediu natural Biomobil 1 sau Biomobil 2, cu actiune antialgica, antiinflamatoare, care ajuta la reducerea disconfortului la nivel articular şi la evitarea degradării cartilajelor, este diuretic, depurativ (favorizează eliminarea toxinelor)si favorizează eliminarea acidului uric acumulat în ţesuturi si care totodata protejează mucoasa gastrică.Un alt remediu natural cu certe proprietati antiinflamatorii, antifebrile, antibacteriene, antivirale, antifungice, antihistaminice, sunt capsulele Noni si echinaceea.
Se pot face cure alternative de 3 luni cu Biomobil 1 si Biomobil 2.In aceasta perioada se poate asocia si capsulele Noni si echinaceea in cure de 1-3 luni in functie de necesitati.Multa sanatate!
0
26-10-2018, ora 16:25
AndraCamy
Nu este medic/terapeut
AndraCamy
Buna ziua!

Credeti ca acest tratament cu Biomobil este eficient si pentru durerile cauzate de inflamatia membranei sinoviale? Am tot luat paracetamol si antiinflamatorii dar as vrea sa gasesc un remediu naturist care sa inlocuiasca aceste medicamente.

Multumesc.
0
15-01-2019, ora 18:08
Reflexoterapeut Mihai Gheorghe
Identitate neconfirmată
Reflexoterapeut Mihai Gheorghe
Apelati la un reflexoterapeut. Se obtin niste rezultate incredibil de bune !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.