apendicita

22-04-2007
boss4man
Nu este medic/terapeut
boss4man
de vreo 3 saptamani ma durea burta am fost la medic si mi sa spus ca este o intindere musculara am facut ecografie si toate organele erau in regula inclusiv apendicele. dar de vreo saptamana ma doare in sona inghinala in partea dreapta si cateodata deasupra genunchiului. si simt o durere abdominala in partea ddreapta putin mai jos de sfarsitul coastelor. iar la palpat in partea dreapta mai jos putin de ombilic simt o durere dar este cam egala si cu durerea din partea stanga daca ma palpez. am apendicita??
9 comentarii
0
22-04-2007, ora 00:00
DrCosmin
Nu este medic/terapeut
DrCosmin
Nu neaparat.Aveti simptome cum ar fi: greata, varsaturi, febra?
0
22-04-2007, ora 00:00
boss4man
Nu este medic/terapeut
boss4man
nu dar daca ma intorc sau stau intors putin ma doare in dreapta jos nu am febra nu am varsaturi nu am grata nimic daca doriti sa imi dati un id de messenger poate as putea discuta mai bine -
0
23-04-2007, ora 00:00
DrCosmin
Nu este medic/terapeut
DrCosmin
Este ok pe forum, pentru ca pot invata si alti pacienti din ce se discuta.
Din ce imi spuneti dumneavoastra, este putin probabil sa fie apendicita.Daca apar simptome de genul celor mentionate de mine si daca durerea persista ( incercati cu un unguent - pentru a vedea daca durerea tine sau nu de perete ) cel mai bine este sa va vada un specialist de chirurgie generala.
Multa sanatate!!!
0
23-04-2007, ora 00:00
boss4man
Nu este medic/terapeut
boss4man
multumes dar sunt mai bine
0
23-04-2007, ora 00:00
DrCosmin
Nu este medic/terapeut
DrCosmin
Ma bucur mult.Multa sanatate!
0
27-05-2007, ora 00:00
innna
Nu este medic/terapeut
innna
domnule doctor:am un prieten in spitalul m.a.i d. gerota operat de apendicita de aproape 2 saptamani si nici acum nu poate fi externat pt ca ii curge de la operatie un lichid galben si nu i se poate inchide.dm doctor MUREA cel care l-a operat spune ca ii e bine, dar eu nu inteleg de ce ii curge acel lichid.Acest doctor spune ca motivul este greutatea lui(este gras) si de aceea nu i se poate inchide.va rog sa-mi spune-ti ce i se intampla.si ce pot face.
0
27-05-2007, ora 00:00
DrCosmin
Nu este medic/terapeut
DrCosmin
Apendicectomia la persoanele grase este o mare problema, in special prin dificultatea abordului chirurgical.
Daca plaga nu se inchide fie pacientul are un fond biologic prost (deficit in sinteza de colagen, tulburari de coagulare ) ceea ce mi se pare putin probabil, fie exista o supuratie la nivelul plagii.Lichidul acela m-ar pune pe ganduri. Oricum cel care stie cel mai bine este medicul care il trateaza. Supuratia se va vindeca prin tratament antibiotic, drenaj si toaletare. Sunt sigur ca va fi bine.
0
27-11-2007, ora 00:00
doina_pusha
Nu este medic/terapeut
doina_pusha
eun in urma cu o sapt pe data de 20 noiembrie am inceput sanm durerui in parte dreapta a abdomenului si ma intepa si pe picior in acelasi timp. a doua zi nu am mai stat si mam dus la doctor unde am fost prima oara diacnosticata cu colica apendiculara si dupa ce am facut ecografia mi sa zis k e o anexita bilaterala am vb cu alte pers care au avut anexita bilaterala si ela au zis k nu au avut dureri asa mici k mine mam dus la ginecolog si mi sa dat pastile cum ar fi ovule indometacin nospa si durerea nu a trecut toata desi am terminat tratamentul. am facut analizele ai de la o luan la alta difera luna trecuta am aavut 22.8 limfocitele si acum le am 45, 2 practic sunt duble paote sa ma ajute cineva sa scap de dubi.daca putetii intra lasati va rog - va riog k nu mai stiu sa mai intru aici multumesc
0
25-12-2009, ora 16:54
bless91
Nu este medic/terapeut
bless91
am si eu o curiozitate.se poate face de doua ori apendicita?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • Apendicita acută necomplicată: tratamentul cu antibiotice, mai puțin eficient decât chirurgia
  • Operația ar putea deveni un tratament secundar împotriva apendicitei
  • Antibioticele pot înlocui operația chirurgicală, în cazurile necomplicate de apendicită acută
  • Administrarea antibioticelor în ambulatoriu la pacienții cu apendicită este sigură și reduce necesitatea intervenției chirurgicale
  • Durere de burtă
  •