ar trebui sa imi fac griji?

13-03-2011
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
buna..ultima data cand mi-a venit menstruatia normala a fost pe 28 ianuarie..pe 7 ian am luat pastila de a 2-a zi pt ca s-a rupt prezervativul, iar pe 13 feb mi-a venit din nou menstruatia...
Am fost la ginecolog sa imi prescrie anticonceptionale pt ca prietenul meu nu mai vrea cu prezervativ...in schimb nu am apucat inca sa incep anticonceptionalele pt ca nu mi-a venit inca menstruatia..si nici nu stiu cand ar trebui sa imi vina tinand cont ca s-a dereglat ciclul..idee e ca eu ma gandesc ca ar trebui sa vina zilele astea..sper cel putin..idee e ca aseara am facut sex fara prezervativ, dar folosind metoda "ies afara cand imi vine"..acum ma stresez pt ca am facut-o odata asa si a ejaculat afara, apoi dupa o ora am facut-o iar si ma gandesc sa nu fi ramas spermatozoizi pe canal si odata cu lichidul ala care e ca un fel de lubrefiant sa nu fi eliminat si spermatozoizi..o sa iau anticonceptionale de indata ce imi vine menstruatia, dar momentan ar trebui sa imi fac griji pentru o posibila sarcina?
6 comentarii
0
13-03-2011, ora 19:41
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, metoda aceasta a ejacularii externe sau "coitus interruptrus" este foarte departe de a asigura un nivel satisfacator de protectie contraceptiva.
0
13-03-2011, ora 19:46
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
deci ce as putea sa fac in acest moment, tinand cont ca pastila de a doua zi nu pot sa o mai iau deoarece am luat acum o luna si stiu ca trebuie sa treaca o perioada de 6 luni ca sa poti sa mai iei odata pastila de a doua zi..totusi nu vreau o sarcina..ar trebuie sa sper ca nu o sa se intample nimic si sa astept sa imi vina ciclul?
0
01-06-2011, ora 19:41
mellymelyssa
Nu este medic/terapeut
mellymelyssa
buna.am avut contact sexual pe data de 9 aprilie..neprotejat dar fata a ejacla in interioru vaginului...dupa cateva minunte am avut loc iar o penetrare la fel ejaculand afara...pe 15 aprilie mi-a venit menstruatia, aceasta fiind data la care trebuia sa-mi vina..dupa o saptamana sau doua mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ...luna mai mi-a cam intarziat mi-a venit pe 24...mentionez k de pe 9 aprilie nu am mai avut nici un contact sexual..e posibil sa fiu insarcinata?va rog mult sa-mi raspundeti si mie
0
01-06-2011, ora 19:50
ioana99
Nu este medic/terapeut
ioana99
as vrea si eu un raspuns.. ultimul contact sexual pe care l-am avut a fost pe 7 mai..normal pe 21 mai trebuia sa mi apara menstruatia insa nu a aparut..nu am niciun simptom ca as fii insarcinata, am facut si un test de sarcina acum 3 zile si a iesit negativ..sunt insarcinata sau e doar o dereglare hormonala?
0
01-06-2011, ora 19:53
ioana99
Nu este medic/terapeut
ioana99
mellymelyssa, din moment ce ti a venit de 2 ori(ti a intarziat un pic), testul a iesit negativ..nu esti insarcinata
0
01-06-2011, ora 20:24
mellymelyssa
Nu este medic/terapeut
mellymelyssa
multumesc de raspuns...sper sa fie si la tine ce-ti doresti.numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul