ar trebui sa imi fac griji?

09-05-2011
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
am si eu o intrebare..joi p 21 aprilie am avut un contact sexual neprotejat, iar duminica la o ora jumatate dupa ce am luat pastila contaceptiva am avut o diaree severa si nu cred ca a apucat sa fie absorbita in organism pastiluta.nu am mai luat inca una pentru ca nu am vrut sa dau peste cap datele(deoarece ar fi insemnat sa iau 2 pastilute in aceeasi zi)..pana vineri nu am avut niciun contact sexual.abia vineri si in zilele care au urmat am avut cateva contacte sexuale dar cu ejaculare in afara..ar trebui sa imi fac griji de vreo posibila sarcina?
2 comentarii
0
10-05-2011, ora 06:53
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar trebui, deoarece, din cate inteleg, ati iesit de sub protectie si nu ati respectat regula de 7 zile, ci ati avut contact in a 5-a zi. Ar fi bine ca, pe viitor, in ziua (zilele) in care aveti diaree si inca 7 zile dupa aceea sa va considerati sub protectie nesigura.
0
10-05-2011, ora 18:51
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
dar totusi nu a ejaculat inauntru.si totusi se spune ca daca iei ac esti sub protectie constanta si ca nu se mai poate vorbi de perioada fertila..eu de unde pot stii daca exista acest risc?atata timp cat folosesti contraceptive nu ar trebui sa se mai elibereze niciun ovul, deci sa nu existe riscul aparitiei unei sarcini.riscul ar fi doar daca in ziua respectiva s-ar fi eliberat un ovul, deoarece pastiluta nu si-a facut efectul..mie mi-a venit ultima data pe 14 aprilie si m-a tinut pana pe 18, iar pe 29 am avut contact sexual cu ejaculare in afara..si de atunci numai asa procedam ca mi-e teama de vreo posibila sarcina, desi am luat anticonceptionale in mod corespunzator.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul