Arsuri pe talpi si picioare grele

Buna ziua, ma numesc Aurelia Stanciu si am 77 ani.Greutatea mea este de 85 kg.De aproximativ o saptamana, am permananet arsuri la talpile ambelor picioare.Va rog sa-mi recomandati un remediu.Multumesc anticipat!
4 comentarii

Vreau sa mentionez ca nu mananc foarte sanatos, consum multa carne.

Poate fi o problema circulatorie sau de suprasolicitare datorita greutatii, sau ambele la un loc. Prima masura este sa treceti la un regim de viata sanatos si sa reduceti mult consumul de carne. O alta masura ar fi reducerea greutatii. Acestea sunt remedii necesare si care tin de dumneavoastra. De asemenea este necesar un doppler de membre inferioare pentru a se vedea starea circulatiei si a se stabili un tratament.
Cu stima:
dr Petre Muresan
Cu stima:
dr Petre Muresan

Buna seara
Am 49 ani, 163 si 57 kg. De ceva vreme ma confrunt cu arsuri ale picioarelor in special seara. Va rog respectuos sa imi recomandati un remediu
Am 49 ani, 163 si 57 kg. De ceva vreme ma confrunt cu arsuri ale picioarelor in special seara. Va rog respectuos sa imi recomandati un remediu

Poate sa fie o problema de circulatie. Va recomand ca mai intai sa faceti un doppler arterial si venos si apoi vom putea recomanda un tratament sau o conduita terapeutica.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sotul meu are foc si mancarimi in talpi
- 8degetul mare de la piciorul drept e fracturat
- 88Contuzie picior
- 8Sunt disperata - ma dor foarte tare picioarele
- 5dureri la degete de aproape o luna
- 38Acum 2 zile am calcat stramb cu piciorul stang
- 9durerea din talpa piciorului - remediu homeopat
- 7hematon la piciorul stang de la o lovitura
- 12Dureri picioare
- 16laba piciroului umflata
- 6i-a crescut un cioc osos la "oul" piciorului drept.medicul i-a zis ca e un osteofit
- 10Instabilitatea picioarelor dupa hernie de disc
- 5Infectie picior?
- 0Ganglion la baza piciorului drept, la un copil de 13 ani
- 0Taietura la fluierul piciorului
- 1durere picior drept
- 3vibratii in piciorul drept
- 1Amorteala picior stang si furnicaturi in talpa
- 1Operatie picior
- 59durere surda de talpile picioarelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: