Aș avea mare nevoie de răspunsuri!
Bună seara,
Aș avea mare nevoie de niște păreri din partea voastră.
În data de 21 decembrie (chiar în ziua ovulației) am avut contact sexual neprotejat cu soțul meu. După cam 1 săptămână de la momentul cu pricina, am început să am stări de greață, dureri în zona ovarelor, balonari si constipatie. Menstruația trebuia să vină în data de 4 ianuarie, însă nu dă nici un semn (deci e a 9a zi de întârziere). Nu am nici un simptom că ar veni menstruația, însă îmi simt sânii grei, sunt destul de tari și simt uneori niște furnicături pe care nu le-am mai simțit până acum.
Astăzi am făcut un test de sarcină care a ieșit negativ.
Este posibil să fie o sarcină? Când ar fi cel mai bine să repet testul, pentru a avea un răspuns concret?
Mulțumesc!
Aș avea mare nevoie de niște păreri din partea voastră.
În data de 21 decembrie (chiar în ziua ovulației) am avut contact sexual neprotejat cu soțul meu. După cam 1 săptămână de la momentul cu pricina, am început să am stări de greață, dureri în zona ovarelor, balonari si constipatie. Menstruația trebuia să vină în data de 4 ianuarie, însă nu dă nici un semn (deci e a 9a zi de întârziere). Nu am nici un simptom că ar veni menstruația, însă îmi simt sânii grei, sunt destul de tari și simt uneori niște furnicături pe care nu le-am mai simțit până acum.
Astăzi am făcut un test de sarcină care a ieșit negativ.
Este posibil să fie o sarcină? Când ar fi cel mai bine să repet testul, pentru a avea un răspuns concret?
Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??