as dori din suflet un raspuns urgent! inca nu mi-a venit
Pe la sfarsitul lunii trecute(dupa ce am avut menstruatie)am facut 'dragoste' cu prietenul dar nu ne-am protejat indeajuns(adik el m-a ferit dar nu la timp)pe urma, luna aceasta inainte sa imi vina menstruatia am avut iar contact(tot neprotejat)doar ca de data aceasta am luat urgent pastila de a doua zi.De atunci intram in luna urmatoare iar mie inca nu mi-a venit.am facut test de sarcina...a iesit negativ..conteaza oare ca sunt astmatica?
multumesc anticipat. (sper din suflet sa imi raspundeti!)
multumesc anticipat. (sper din suflet sa imi raspundeti!)
3 comentarii
Mai ia-ti un test de sarcina, daca iese negativ inseamna ca nu esti sigur. Daca ti-a intarziat menstruatia nu inseamna ca esti insarcinata neaparat
buna ziua!!!ieri am avut prima zi de menstra iar azi dimineatza knd am mers sa ies afara am avut o scurgere galbuie foarte gelatinoasa in cantitate de 40-50 de mililitriasemanator cu cea a colului uterin inainte de nastere!!!!j c toate acestea am menstra normala! ast un mesaj urgent va rog!!!!!!!
buna dimineatza!!! primesc si eu un raspuns va rog la comm anterior!!!e urgent sa aud o parere!!!multumesc!!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??