as dori din suflet un raspuns urgent! inca nu mi-a venit

31-10-2011
mamicutza21
Nu este medic/terapeut
mamicutza21
Pe la sfarsitul lunii trecute(dupa ce am avut menstruatie)am facut 'dragoste' cu prietenul dar nu ne-am protejat indeajuns(adik el m-a ferit dar nu la timp)pe urma, luna aceasta inainte sa imi vina menstruatia am avut iar contact(tot neprotejat)doar ca de data aceasta am luat urgent pastila de a doua zi.De atunci intram in luna urmatoare iar mie inca nu mi-a venit.am facut test de sarcina...a iesit negativ..conteaza oare ca sunt astmatica?
multumesc anticipat. (sper din suflet sa imi raspundeti!)
3 comentarii
0
31-10-2011, ora 09:58
ralllu88
Nu este medic/terapeut
ralllu88
Mai ia-ti un test de sarcina, daca iese negativ inseamna ca nu esti sigur. Daca ti-a intarziat menstruatia nu inseamna ca esti insarcinata neaparat
0
29-11-2011, ora 17:18
monikjudo
Nu este medic/terapeut
monikjudo
buna ziua!!!ieri am avut prima zi de menstra iar azi dimineatza knd am mers sa ies afara am avut o scurgere galbuie foarte gelatinoasa in cantitate de 40-50 de mililitriasemanator cu cea a colului uterin inainte de nastere!!!!j c toate acestea am menstra normala! ast un mesaj urgent va rog!!!!!!!
0
02-12-2011, ora 10:07
monikjudo
Nu este medic/terapeut
monikjudo
buna dimineatza!!! primesc si eu un raspuns va rog la comm anterior!!!e urgent sa aud o parere!!!multumesc!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul