as dori sa stiu mai multe despre testele de sarcina
va rog frumos sa-mi spuneti si mie concret cat de sigure sunt testele de sarcina, in ce perioada trebuie sa le faci ca rezultatul sa fie sigur 100% sigur si care il recomandati. va multumesc
2 comentarii
Nu există nici un test la care rezultatul să fie 100 % sigur.
Cel mai bine, testele se fac după 2 săptămâni de la data presupusei ovulaţii. Data ovulaţiei se socoteşte ca fiind cu 14 zile înaintea datei menstruaţiei, dacă ciclul este regulat.
Nu am observat diferenţe semnificative între testele pentru urină aflate pe piaţă. Dacă doriţi un test un pic mai specific, acesta este dozarea beta-hCG din sânge. Inconvenientul este că se ia sânge din venă şi rezultatul nu se dă pe loc.
Cel mai bine, testele se fac după 2 săptămâni de la data presupusei ovulaţii. Data ovulaţiei se socoteşte ca fiind cu 14 zile înaintea datei menstruaţiei, dacă ciclul este regulat.
Nu am observat diferenţe semnificative între testele pentru urină aflate pe piaţă. Dacă doriţi un test un pic mai specific, acesta este dozarea beta-hCG din sânge. Inconvenientul este că se ia sânge din venă şi rezultatul nu se dă pe loc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 3e gravida?
- 3simptomele sarcinii... test de sarcina negativ
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 4la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 43 luni si teste negative?e posibil?
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 4test de sarcina
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 19pot fi insarcinata?
- 5sunt gravida?
- 3Sunt însărcinată ?
- 0Putin ajutor
- 0Intarziere menstruatie
- 4Sarcina??
- 3Test de sarcina după contact sexual
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: