as dori sa stiu mai multe despre testele de sarcina
va rog frumos sa-mi spuneti si mie concret cat de sigure sunt testele de sarcina, in ce perioada trebuie sa le faci ca rezultatul sa fie sigur 100% sigur si care il recomandati. va multumesc
2 comentarii
Nu există nici un test la care rezultatul să fie 100 % sigur.
Cel mai bine, testele se fac după 2 săptămâni de la data presupusei ovulaţii. Data ovulaţiei se socoteşte ca fiind cu 14 zile înaintea datei menstruaţiei, dacă ciclul este regulat.
Nu am observat diferenţe semnificative între testele pentru urină aflate pe piaţă. Dacă doriţi un test un pic mai specific, acesta este dozarea beta-hCG din sânge. Inconvenientul este că se ia sânge din venă şi rezultatul nu se dă pe loc.
Cel mai bine, testele se fac după 2 săptămâni de la data presupusei ovulaţii. Data ovulaţiei se socoteşte ca fiind cu 14 zile înaintea datei menstruaţiei, dacă ciclul este regulat.
Nu am observat diferenţe semnificative între testele pentru urină aflate pe piaţă. Dacă doriţi un test un pic mai specific, acesta este dozarea beta-hCG din sânge. Inconvenientul este că se ia sânge din venă şi rezultatul nu se dă pe loc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3test de sarcina dupa pregnyl
- 2test de sarcina
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 3dupa cat timp iese testul de sarcina pozitiv?
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 1test de sarcina; as dori un rasp de la un doctor
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 7Test sarcina pozitiv in conditii particulare
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 6Pot pastra sarcina?
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 3sarcina?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 0Test de sarcina pozitiv?
- 0Sarcina fara simptome
- 1Test de sarcina negativ
- 2Test fals pozitiv?
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: