as dori un raspuns de la un medic
poate ca intrebarea mea pare putin ciudata... este posibil ca luand contact cu obiectele dintr-un cabinet ginecologic care au fost anterior atinse de persoane bolnave, sau dand mana cu medicul sa iei o boala(fara a fi supus insa unui control ginecologic). virusii care produc aceste boli pot sa traiasca si in afara mediului lor de dezvoltare, pe obiecte, pentru cat timp..? daca atingi ceva ce ar putea fi "infectat " si apoi mergi la toaleta este posibil sa t imbolnavesti? va multumesc
6 comentarii
despre ce virus vrbiti???
ma refer la orice fel d virus ce poate provoca o boala sau infectie ginecologica.. este posibil asa ceva, sa se ia si altfel decat prin contact sexual direct?
daca ati fost consultata cu instrumente nesterilizate..bineinteles ca va puteti infecta dar este o greseala grava, nu stiu in ce localitate sunteti dar nu cred ca in romania nu se sterilizeaza instrumentele intre doua paciente!!!!!!!dand mana cu medicul nu se poate infecta...
de obicei ce apare in zona genitala este luat de la contact sexual.in proportie de 99, 99%( in afara de anumite boli )...altfel s ar imbolnavi toate lumea si in primul rand medicii
nu am fost consultata.. doar am purtat o discutie in cabinet cu medicul. am citit si informatiile in leg cu bolile cu transmitere sexuala de pe acest site si am vazut ca la unele se mentiona ca agentul infectios este foarte sensibil in mediul extern.. sa inteleg ca acesta nu traieste p obiecte mai mult timp si in urma contactului cu ele nu te poti infecta? dar am auzit cazuri in care persoane s-au dus la control fara nici un fel d simptome pt ca apoi sa sufere de diverse infectii.. de asta m-am ingrijorat
nu va faceti griji.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: