as dori un sfat va rog.
In aceasta luna am avut cateva contacte sexuale in care iubitul meu a folosit prezervativul, iar alteori, metoda "coitus interuptus".De obicei, nu imi intarzie menstruatia, desi nu folosesc pilule contraceptive.Totusi, luna asta se pare ca imi intarzie.Sunt intr-o perioada stresanta, am foarte multe examene la facultate.Oare se poate sa fie din aceasta cauza?.Am inteles ca metoda "coitus interuptus" nu este foarte sigura.Totusi, iubitul meu pare foarte sigur pe el in ceea ce priveste aceasta metoda si ceea ce s-a intamplat.
As dori un sfat va rog.Credeti ca este vorba de o sarcina? (mi-e cam rusine sa merg la ginecolog, mai ales ca nu am decat 19 ani jumate--ma consider inca mica)
As dori un sfat va rog.Credeti ca este vorba de o sarcina? (mi-e cam rusine sa merg la ginecolog, mai ales ca nu am decat 19 ani jumate--ma consider inca mica)
1 comentarii
Pe timpul actului sexual se elimina spermatozoizi si lichid seminal in afara ejacularii propriu-zise. Puteti ramane gravida bine-merci. Daca nu ati reusit luna aceasta, mai incercati.
Daca la 19 ani sunteti prea mica pentru ginecolog, de ce nu renuntati si la actul sexual, asteptand sa mai cresteti?
Daca la 19 ani sunteti prea mica pentru ginecolog, de ce nu renuntati si la actul sexual, asteptand sa mai cresteti?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??