as dori un sfat va rog.

28-06-2007
jainsi
Nu este medic/terapeut
jainsi
In aceasta luna am avut cateva contacte sexuale in care iubitul meu a folosit prezervativul, iar alteori, metoda "coitus interuptus".De obicei, nu imi intarzie menstruatia, desi nu folosesc pilule contraceptive.Totusi, luna asta se pare ca imi intarzie.Sunt intr-o perioada stresanta, am foarte multe examene la facultate.Oare se poate sa fie din aceasta cauza?.Am inteles ca metoda "coitus interuptus" nu este foarte sigura.Totusi, iubitul meu pare foarte sigur pe el in ceea ce priveste aceasta metoda si ceea ce s-a intamplat.
As dori un sfat va rog.Credeti ca este vorba de o sarcina? (mi-e cam rusine sa merg la ginecolog, mai ales ca nu am decat 19 ani jumate--ma consider inca mica)
1 comentarii
0
28-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pe timpul actului sexual se elimina spermatozoizi si lichid seminal in afara ejacularii propriu-zise. Puteti ramane gravida bine-merci. Daca nu ati reusit luna aceasta, mai incercati.
Daca la 19 ani sunteti prea mica pentru ginecolog, de ce nu renuntati si la actul sexual, asteptand sa mai cresteti?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul