As putea fi insarcinata?

01-12-2018
Beyondnormal
Nu este medic/terapeut
Beyondnormal
Am 22 de ani. Am intetinut relatii sexuale neprotejate ( coitus interruptus) acum 2 saptamani. Cam de o saptamana mi-a crescut pofta de mancare, iar de 2 zile am sanii umflati si durerosi. Mensturatia ar trebui sa o am in aproximativ 2 zile dar ma ingrijoreaza sanii durerosi pentru ca nu facea parte din simptomele mele premenstruale. Nu m-au durut niciodata inainte de menstruatie. In urma unui control mi s-a spus ca am avut o anexita cronica netratata si ca imi va fi destul de greu sa raman insarcinata. Cand as putea sa fac un test de sarcina ca sa fiu sigura? Am avut si o raceala pentru care m-am tratat tot in urma cu 2 saptamani. Ar putea sa fie un simptom premenstrual influentat de raceala?
1 comentarii
0
05-12-2018, ora 18:37
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna seara,

nu ati scris cand ati avut ultima menstruatie. Puttei ramane insarcinata daca folositi metoda retragerii deoarece in lichidul seminal exista spermatozoizi. Va recomandam sa folositi o metoda de contraceptive daca nu doriti momentan sa ramaneti insarcinata

O seara buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul