As putea fi insarcinata?
Buna ziua! De 2 luni mi-am inceput viata sexuala, am facut sex neprotejat din pacate insa am luat dupa aceea anticonceptionale.Sex neprotejat am facut ultima data acum 3 saptamani.Menstruatia nu mi-a intarziat si a avut acelasi flux neregulat ca intotdeauna.Prietenul meu a zis ca nu a ejaculat in vagin, dar nu prea cred ca tocmai in acel moment ar fi putut sa se controleze.Acum 4 zile am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Simptome nu am avut pana acum de nici un fel, pofticioasa sunt de cand ma stiu.Acum as vrea sa stiu: exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata totusi? mi-e foarte frica de o sarcina si de aceea nici nu am mai vrut sa fac sex si nici n-o sa mai vreau chiar daca o sa ma despart de prietenul meu. MULTUMESC FRUMOS SI ASTEPT RASPUNS
2 comentarii
Din moment ce testul a ieşit negativ şi nu aveţi nici un simptom de sarcină, nu aveţi de ce să credeţi că sunteţi însărcinată. Ca să vă scoateţi definitiv cuiul din cap, repetaţi testul de sarcină folosind prima urină de dimineaţă.
buna ziua.am si eu o intrebare...o mica "dilema".
mia venit pe 26iulie(a fost normal).am avut contact sexual neprotejat pe 2august...pe 13august mi-a venit din nou(intr-o cantitate mai mica)...pe7septembrie(a fost normal, dar am avut dureri abdominale), iar acum pe 27septembrie mi-a venit, dar intr-o cantitate foarte mica.(in ziua aceasta am avut contact sexual).
pe 4sau 5septembrie, numai stiu exact, am facut un test care a iesit negativ.
mentionez ca luna aceasta pe 15 mi-am facut analizele...
credeti ca pot fi insarcinata?sau care ar fi probelema?
mia venit pe 26iulie(a fost normal).am avut contact sexual neprotejat pe 2august...pe 13august mi-a venit din nou(intr-o cantitate mai mica)...pe7septembrie(a fost normal, dar am avut dureri abdominale), iar acum pe 27septembrie mi-a venit, dar intr-o cantitate foarte mica.(in ziua aceasta am avut contact sexual).
pe 4sau 5septembrie, numai stiu exact, am facut un test care a iesit negativ.
mentionez ca luna aceasta pe 15 mi-am facut analizele...
credeti ca pot fi insarcinata?sau care ar fi probelema?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata? foarte ingrijorata:(
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 3Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
- 4semne de sarcina?
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 3pot ramane insarcinata?
- 8Oare am ramas insarcinata?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 0Sanse de a ramane insarcinata
- 0Sunt sau nu gravida ? vreau pareri !! va multumesc !
- 1Posibila sarcina?
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 2Exista risc de sarcina ?
- 0Sarcina? Menstruatie peste sarcina?
- 0Posibila sarcina ?
- 2Despre o probabilă sarcină
- 2Poate fi o sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: