as putea fi insarcinata? va rog mult!

07-10-2008
anonima12
Nu este medic/terapeut
anonima12
buna am facut sex cu prietenul meu neprotejat acesta nu sa terminat in mine.dar am inteles ca dak lichidul lui seminal continea spermatozoizi asi putea fi.eu am facut un test de sarcina si mia iesit negativ...si dupa o saptamana de cand lam facut pe primul am mai facut inca unul dimineata si mia iesit tot negativ..menstruatia nu mia intarziat.doar dureri de burta balonari uneori.intrebarea mea este dak asi fi..testele miar fi aratat?va rog mult sami raspundeti ca sunt disperata..va multumesc
11 comentarii
0
07-10-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Mai domnisoara, tu mereu faci sex neprotejat.Ai mai multe mesaje cu aceeasi intrebare dar date diferite. Tu nu ai vazut ca nimeni de aici, nici medicii, nu indica sa faci sex prin metoda coitul intrerut? Tocmai de asta, ca poti sa ramai. De ce nu te protejezi? In felul acesta nu mai stai in fiecare luna cu frica in san, ca ramai, ca nu ramai. Sau i-ati anticonceptioanale si faci sex cat vrei fara prezervativ.
Ai grija k nu e de gluma, nu stii ce inseamna sa faci un chiuretaj.
Aliss
0
07-10-2008, ora 00:00
anonima12
Nu este medic/terapeut
anonima12
da asai pai o singura data am facut...dar imi poti raspunde si mie la intrebare dak am facut testele si au iesit negative asai sau nu?deci io vreau sa stiu dak asi fi.testele miar fi aratat.3 am facut si au iesit negative...mesi
0
08-10-2008, ora 00:00
anomin2008
Nu este medic/terapeut
anomin2008
tanti.daca testele ti-s negative si pe deasupra ai si menstra ii aproape imposibil sa fi insarcinata. aparitia menstrei arata ca ciclul utero-ovarian nu ii intrerupt de o eventuala sarcina, sarcina ce ar produce proliferarea corpului galben, implicit a secretiei de progesteron. so.daca nu ai progesteron nu ai sarcina. Dar decat sa tremuri in fiecare luna.nu mai bine iei anticonceptionale?
0
08-10-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Daca ti se pare complicat sa iei anticonceptionale, umple geanta de prezervative, dar-ar naiba in ele de prezervative!Tu esti inconstienta sau...ce????
0
09-10-2008, ora 00:00
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Daca nu vrei sa iei anticonceptionale sau sa folosesti prezervativ, incearca ovule Pharmatex.Se introduc cu 10 min inainte de actul sexual si protejeaza 3ore(un sg raport sexual)
0
09-10-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
grija mare la ovule!Gradul de protectie nu e asa mare ca la celelalte!Eu cun pe cineva care a ramas insarcinata folosind ovule.
0
10-10-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna More, ca bine zici de ovulele astea. Nu esti singura pe care o aud ca spune despre ele ca se ramane gravida folosindu-le. Si eu am folosit o perioada Pharmatex dar crema. E o porcarie, pe langa faptul ca e scarbos de jenanta nu e nici sigura.
M-am dat prezervative ca, saracele, sunt al doilea barbat al nostru, nu-i asa ? Si daca nu le folosim, avem probleme asa-i ?
Acu la astia ai tineri nu le-o place cu cauciuc dar e sfant.
Te pup Morena!
Aliss
0
10-10-2008, ora 00:00
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Ovulele daca nu sunt folosite cum scrie pe prospect sau daca te speli dupa normal ca nu sunt sigure.Pers care au ramas gravide dupa ce le-au folosit sigur nu le-au folosit corespunzator.
0
11-10-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
sal, Aliss!Ca bine zici de prezervative!Ce faci, esti bn?:-)
Pt Roxyca:siguranta(sau mai bn zis, nesiguranta) ovulelor si cremelor spermicide e dovedita.
0
11-10-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna! Sunt bn mersi de intrebare dar nu am timp nici sa mor. De asta nu mai pot sa intru asa de des. Cat de cat incerc sa va urmaresc!
Sper in urmatoarele zile sa ma linistesc putin.
Te pup
Aliss
0
03-03-2009, ora 00:47
roxana20
Nu este medic/terapeut
roxana20
, Buna...va rog mult dk puteti sa mi dati mai multe informatii despre crema PHARMATEX, cele care au incercat-o,.vreau sa o incerc si eu.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •