As putea fii însărcinată ? Va rog sa mi răspundeți!

23-04-2019
Crișan Georgeta
Nu este medic/terapeut
Crișan Georgeta
Am o problema și nu stiu dacă e tocmai normala sau nu.. după ciclu cam după 2 săptămâni au început sa mi apăra niște scurgeri ușoare maronii, normal cred ca as fii la perioada de ovulatie ( ma gândesc ca poate fii de la asta), sex am făcut mereu protejat, dar totuși sunt puțin îngrijorată sa nu fii rămas din greșeală însărcinată. Deci sa înțeleg ca aceste scurgeri maronii sunt de la perioada de ovulatie sau??? Aștept un răspuns, multumesc!
4 comentarii
1
23-04-2019, ora 11:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sangerarea cauzata de ovulatie este usoara, in cantitate mica, de culoare bruna sau rozalie. Uneori, poate sa fie amestecata cu o masa gelatinoasa de mucus cervical. Daca sangerarea continua pentru mai mult de cateva zile si nu apar alte semne de ovulatie (de exemplu, modificarea temperaturii bazale), iti recomandam sa mergi la medic pentru investigatii amanuntite. Pot fi si alte cauze ale sangerarilor.
0
23-04-2019, ora 13:16
Crișan Georgeta
Nu este medic/terapeut
Crișan Georgeta
Sii normal câte zile ar tine aceste scurgeri ?
0
24-04-2019, ora 11:05
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam sa mergeti la un medic specialist pentru a evalua care este cauza acestor scurgeri inainte de menstruatie.

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
0
24-04-2019, ora 17:02
Crișan Georgeta
Nu este medic/terapeut
Crișan Georgeta
Am făcut o programare, doar ca e foarte aglomerat și m au programat doar in data de 4 mai. Eu sper totuși ca e de la cum ciclul meu nu e regulat și cum sunt la perioada de ovulatie mi se elimina sângele vechi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul