as vrea sa aflu mai repede daca sunt insarcinata

09-05-2009
valentinasimona84
Nu este medic/terapeut
valentinasimona84
de 2 sapatamani am toate simptomele de sarcina, si anume:menstruatie doar o zi, ameteli, greata, durere de mijloc si foarte putin in zona abdominala, o mica usturime la sani, oboseala, tensiune mica, am slabit cateva kg pentru ca nu pot sa mananc..am fost la medic acum o saptamana, unde am facut o ecografie abdominala si mi-a spus ca pare a fi un sac gestational dar e foarte mic si nu e 100 % sigur ca e sac gestational, si sa revin peste 3 saptamani la un control.in aceste 2 sapatamani am facut 5 teste de sarcina care au iesit negative, nu le-am facut pe toate dimineata, dar toate au fost negative.toata lumea imi spune ca sunt insarcinata, chiar si medicul de familie, dar eu nu stiu ce sa mai cred, deoarece toate testele de sarcina sunt negative.mentionez ca am un ciclu menstrual regulat, am avut pe 25 martie, apoi pe 22 aprilie doar o zi, si in cantitati mici, apoi dupa 4 zile am avut din nou o sangerare, doar cateva picaturi.credeti ca sunt insarcinata, iar testele nu imi arata?
1 comentarii
0
11-05-2009, ora 17:28
megghi
Nu este medic/terapeut
megghi
du-te la un laborator de analize si fa-ti beta-HCG, sunt singurele analize care iti pot spune imediat daca esti sau nu insarcinata.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul