Astept menstruatia, dar nu mai vine...

07-12-2011
deeapop86
Nu este medic/terapeut
deeapop86
Am luat Yasmine timp de 3 ani.Pe 30 septembrie am luat ultima pastila.Am fost la medic mi-am facut analizele si eu si sotul si timp de o luna a trebuit sa ne mai protejam, insa pe 11 noiembrie(dupa aflarea rezultatelor si dupa ce medicul ne-am dat "unda verede") nu ne-am mai protejat. Ultima menstruatie am avut-o pe 5 noiembrie si dupa calculele mele pana acum ar fi trebuit sa-mi vina ciclul.Desi am aproape toate simptomele (m-am umplut de cosuri, am un discomfort abdominal, am crampe din cand in cand) ciclul nu-mi mai vine. Daca as fi insarcinata, as mai avea aceste simptome?
Eu vreau sa raman insarcinata, dar in timp(am vrut sa renunt la pastile), doctorul meu a inteles ca sunt disperata si m-am pus sa iau acid folic din octombrie si pana si dupa ce raman insarcinata, iar eu nu am luat...este vreo problema?
Multumesc!
2 comentarii
0
08-12-2011, ora 03:40
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Luati de acum ac folic si aveti rabdare. Daca menstruatia intarzaie mai mult de 2 sapt fata de termenul pe care il asteptati, faceti un test de sarcina si mergeti la medic.
0
17-12-2011, ora 14:42
deeapop86
Nu este medic/terapeut
deeapop86
Am facut 3 teste si mi-au iesit pozitive...deci astept un bebe :)
Dupa sarbatori am sa merg si la medic sa-mi confirme.
Multumesc! Sarbatori fericite!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul