Astept menstruatia, dar nu mai vine...
Am luat Yasmine timp de 3 ani.Pe 30 septembrie am luat ultima pastila.Am fost la medic mi-am facut analizele si eu si sotul si timp de o luna a trebuit sa ne mai protejam, insa pe 11 noiembrie(dupa aflarea rezultatelor si dupa ce medicul ne-am dat "unda verede") nu ne-am mai protejat. Ultima menstruatie am avut-o pe 5 noiembrie si dupa calculele mele pana acum ar fi trebuit sa-mi vina ciclul.Desi am aproape toate simptomele (m-am umplut de cosuri, am un discomfort abdominal, am crampe din cand in cand) ciclul nu-mi mai vine. Daca as fi insarcinata, as mai avea aceste simptome?
Eu vreau sa raman insarcinata, dar in timp(am vrut sa renunt la pastile), doctorul meu a inteles ca sunt disperata si m-am pus sa iau acid folic din octombrie si pana si dupa ce raman insarcinata, iar eu nu am luat...este vreo problema?
Multumesc!
Eu vreau sa raman insarcinata, dar in timp(am vrut sa renunt la pastile), doctorul meu a inteles ca sunt disperata si m-am pus sa iau acid folic din octombrie si pana si dupa ce raman insarcinata, iar eu nu am luat...este vreo problema?
Multumesc!
2 comentarii
Luati de acum ac folic si aveti rabdare. Daca menstruatia intarzaie mai mult de 2 sapt fata de termenul pe care il asteptati, faceti un test de sarcina si mergeti la medic.
Am facut 3 teste si mi-au iesit pozitive...deci astept un bebe :)
Dupa sarbatori am sa merg si la medic sa-mi confirme.
Multumesc! Sarbatori fericite!
Dupa sarbatori am sa merg si la medic sa-mi confirme.
Multumesc! Sarbatori fericite!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??