Aura electromagnetica a remediilor homeopate

23-10-2009
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Exista o metoda stiintifica simpla de a masura diferentele in spectrul electromagnetic
al remediilor homeopate cu ajutorul unor aparate si care arata clar diferenta intre spectrul si intensitatea radiatiei electromagnetic (adica lumina) emanata de diferite dilutii ale ununui remediu sau de remedii diferite.


Printre care a remediului Belladona incepand de la forma de tinctura, dilutia D6 pana la dilutia D200 cat si o combinatie dien trei dilutii diferite (D10, D30, D200)

Este evidenta din imagini intensificarea luminii radiata de remediu pe masura ce dilutia se mareste.
In homeopatie cu cat este mai mare dilutia cu atat este mai puternic efectul remediul, ceea ce
pentru un om de stiinta care gandeste numai pur material ("cu cat mai putina substanta cu atat mai mic trebuie sa fie efectul si nu invers ) si ignora nivelul energetic si de vibratie nu poate fi inteles.

Deci pe masura ce in remediu se gaseste maii putina materie datorita dilutiei si sucusarii cu atat spiritul continut in materia initial va ramane mai curat si cu atat v radia mai liber si deci mai puternic.
Acets lucru reiese atat din practica homeopata cat si din imaiginel de mai sus.

Tot pe aceea pagina se gaseste si imaginea cristalului format prin congelearea unei dilutii de Thuja C200 a carui structura are aceelas aspect ca si arborele de Thuja care creste din pamant (ciudat nu ?)

Tot acolo se vad si spectrul de la dilutiile de Gelsemium, Nux vomica si Lachesis D12, dilutii care au toate spectre si forme diferite.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.