Avort la 7 lunii dupa operatia de cezariana.
De curand mi-am facut un test de sarcina care mi-a iesit pozitiv, problema ar fi ca am deja o fetita de 7 lunii pe care am nascut-o prin cezariana din cauza unor probleme de sanatate si mi-e cam teama ca dupa numai sapte lunii de la operatie este cam devreme pentru un avort.
Mi-as dori tare mult sa pot pastra sarcina, dar nu stiu daca este posibil.Va rog din suflet vreau sa stiu dak exista vreo sansa sa pot tine sarcina sau daca nu, care este ceea mai indicata si ce mai putin dureroasa metoda de avort.Se poate opta pentru anstezie generala, pentru ca din cate am citit pe internet majoritatea avorturilor se fac cu anestezie locala si simti tot.Astept un raspuns cat mai urgent posibil. Va multumesc mult.
Mi-as dori tare mult sa pot pastra sarcina, dar nu stiu daca este posibil.Va rog din suflet vreau sa stiu dak exista vreo sansa sa pot tine sarcina sau daca nu, care este ceea mai indicata si ce mai putin dureroasa metoda de avort.Se poate opta pentru anstezie generala, pentru ca din cate am citit pe internet majoritatea avorturilor se fac cu anestezie locala si simti tot.Astept un raspuns cat mai urgent posibil. Va multumesc mult.
1 comentarii
Sunt multe femei care au ramas insarcinate in primul an de la operatia cezariana si au avut sarcini normale si copii sanatosi. Nu avem noi dreptul sa luam viata unui copil. Nu omori copilasul, este dreptul lui sa se nasca. Decat sa il ai pe suflet toata viata mai bine sa il mangai si sa te bucuri de el toata viata.
Alte subiecte recente din această secțiune: