Avort medicamentos

Bună ziua! Eram gravidă în 6 săptămâni când am aflat după un control la medicul ginecolog că sarcina este oprită în evoluție. Mi s-a recomandat să apelez la avortul medicamentos. După prima tabletă, am avut ușoare dureri și puțină săngerare. La administrarea celorlalte tablete după cele 36 ore de la prima, am o ușoară febră 37, 4. Este normal să prezint acest simptom? Menționez că în afară de această febră, am simptome ca la un ciclu menstrual normal.
Aștept un răspuns. Mulțumesc!
Aștept un răspuns. Mulțumesc!
0 comentarii
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreo capsula pt provocarea unui avort spontan?
- 9In Romania exista pastila aia in loc de avort chirurgical?
- 17Intrerupe de sarcina prin metoda medicamentoasa
- 6avort fare prezenta la doctor, posibil?
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 3Avort medicamentos
- 2Avort medicamentos?
- 2Hematometra dupa avort medicamentos
- 1Avort medicamentos
- 0Ma puteti ajuta?
- 2Ajutați-mă - sângerările nu au mai încetat după întrerupere de sarcină cu medicamente
- 3Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos.
- 50Avort medicamentos
- 0Buna seara! intrerupere de sarcina cu medalbon
- 1Avort medicamentos
- 1Sângerări dupa intrerupere de sarcina cu medicamente
- 1Avort medicamentos povestea mea
- 0Avort medicamentos
- 2Alaptare dupa intrerupere sarcina cu Medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: