avort spontan
![colindeata](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, acum 5 zile am pierdut o sarcina, dupa eco medicul a zis ca nu este nevoie de chiuretaj ca era mica 6sapt si 4 zile si nici tratament.de atunci prima zi am sangerat normal cu cheaguri micute apoi a doua nopate au inceput mai maricele 2, 3 cm.de aseara a fost doar sangerare curata mai putin decat la menstruatie dupa o durere de mijloc si o plimbare de 20 min pe jos am eliminat un cheag mai mare si la interval de 7-8ore se mai formeaza cate un cgeah in rest doar cate o picatura.alt medic a zis sa incerc si arthotrec si augumentin am inceput de azi sa le iau...in cat timp se elimina tot?este normal sa dureze atat?
1 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Exista posibilitatea ca medicamentele sa nu elimine total sarcina, in acest caz, va sugeram sa consultati medicul ginecolog, faceti si o ecografie pentru a stabili mai exact cauzele simptomelor dumneavoastra.
O zi buna!
Exista posibilitatea ca medicamentele sa nu elimine total sarcina, in acest caz, va sugeram sa consultati medicul ginecolog, faceti si o ecografie pentru a stabili mai exact cauzele simptomelor dumneavoastra.
O zi buna!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23 avort spontane
- 4Pierderea copilului
- 5pot sa raman insarcinata?
- 4avort spontan
- 3Retinerea ciclului dupa avort spontan
- 11Risc de avort spontan?
- 12avort spontan, infectie, sangerari in cantitati mici
- 10branca ursului m-ar ajuta???
- 326ce sanse am sa duc sarcina mai departe
- 4Avort... mai exista posibilitatea sa mai pierd asa alte sarcini?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor dupa un avort spontan
- 15va rog mult sa ma ajutati - 6 avorturi spontane
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 4Avort spontan?
- 5doresc sa raman insarcinata cum fac
- 0avort spontan
- 1Cauza avortului spontan poate fi actul sexual în timpul sarcinii?
- 0Avort spontan
Mai multe informații despre: Avortul spontan
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: