baiat de 4 ani cu exostoza

21-08-2010
c-tina
Nu este medic/terapeut
c-tina
buna sunt tina si e prima data cand comunic. am un baietel diagnosticat cu exostoza femur sting in urma cu ~5 luni. ni s-a spus ca trebuie operat. am aminat operatia din motiv de sanatate(racise) acum cateva zile eram programati iar dar la fel ca prima data a racit. e un semn ca nu trebuie operat?.exostoza s-a marit. nu stiu ce sa fac. imi este frica de anestezie pentru ca se face generala. exista si un alt tratament? astept raspunsuri. va multumesc.sanatate.
3 comentarii
0
28-09-2010, ora 21:38
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
mai ales daca exostoza acesta se mareste vizibil in 5 luni trebuie scoasa, poate inainte ar fi indicat sa se faca ceva exmaniri mai ample pentru a fi sigur ca acesta este benigna sau este una singura si nu mai multe. raceala este un risc anestezic, care la o operatie programata nu trebuie luata, mai bine asteptati pana cand se vindeca in totalitate si dupa aceea efectuat interventia
0
10-01-2012, ora 17:45
nicoleta1974
Nu este medic/terapeut
nicoleta1974
Buna seara.De abia acum am vazut mesajul dvs.nu stiu daca l-ati operat sau nu, ideea e ca si baietelul meu a fost diagnosticat cu exostoza multipla, adica are in mai multe locuri.asta se intampla in aprilie 2010 si l-am si operat atunci.sunt curioasa ce a-ti facut.
0
06-03-2012, ora 16:33
gogontea
Nu este medic/terapeut
gogontea
buna ziua, am 0 fetita de 3ani si 5 luni, are platfus si merge cu genunchii, calcaiele si cu laba picioarelor spre interior, am mers la un medic pediatru din cadrul sp grigore alexandrescu si ni s-a spus ca are nevoie de ghetute ortopedice si masaj, sunt utile aceste ghetute? din discutii nu prea. Ce metode sa aplic? multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul