baiat de 4 ani cu exostoza

buna sunt tina si e prima data cand comunic. am un baietel diagnosticat cu exostoza femur sting in urma cu ~5 luni. ni s-a spus ca trebuie operat. am aminat operatia din motiv de sanatate(racise) acum cateva zile eram programati iar dar la fel ca prima data a racit. e un semn ca nu trebuie operat?.exostoza s-a marit. nu stiu ce sa fac. imi este frica de anestezie pentru ca se face generala. exista si un alt tratament? astept raspunsuri. va multumesc.sanatate.
3 comentarii

mai ales daca exostoza acesta se mareste vizibil in 5 luni trebuie scoasa, poate inainte ar fi indicat sa se faca ceva exmaniri mai ample pentru a fi sigur ca acesta este benigna sau este una singura si nu mai multe. raceala este un risc anestezic, care la o operatie programata nu trebuie luata, mai bine asteptati pana cand se vindeca in totalitate si dupa aceea efectuat interventia

Buna seara.De abia acum am vazut mesajul dvs.nu stiu daca l-ati operat sau nu, ideea e ca si baietelul meu a fost diagnosticat cu exostoza multipla, adica are in mai multe locuri.asta se intampla in aprilie 2010 si l-am si operat atunci.sunt curioasa ce a-ti facut.

buna ziua, am 0 fetita de 3ani si 5 luni, are platfus si merge cu genunchii, calcaiele si cu laba picioarelor spre interior, am mers la un medic pediatru din cadrul sp grigore alexandrescu si ni s-a spus ca are nevoie de ghetute ortopedice si masaj, sunt utile aceste ghetute? din discutii nu prea. Ce metode sa aplic? multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Exostoza umar (extrascapulara dreapta)
- 6Am un baietel de 4 ani care are o exostoza femur stang
- 3operatie exostoza la umar
- 19adolescent diagnosticat cu exostozanta ombredanne la piciorul stang
- 2Exostoza metafiza distala femur stang
- 3Exostoza picior
- 1crestere in inaltime dar am exostoza
- 3Maladia ombredanne
- 1Probleme genunchi copil 12 ani
- 0Exostoza
- 1Intrebare!Urgenta! exostoza
- 1Durere in talpă- rezultat CT
- 0Exostoza (osteocondrom) tibiala