Bebe 3 ani suspect de autism
Buna seara! Am un baietel de 3 ani care nu vorbeste, uneori il strig si se uita la mine, uneori nu..se joaca cu noi, e foarte atasat de noi..si dependent as putea spune, nu mananca singur, nu bea apa singur..nu prea face nimic singur din pacate...cand ii este sete imi aduce bidonul de apa, cand ii este foame imi arata burtica, orice ar vrea ma ia de mana si imi arata, este foarte agitat de ceva vreme, uneori nu ne intelegem cu el, plange foarte tare.Avem programare la medic in cateva zile dar pana atunci stau cu sufletul la gura.
1 comentarii
Buna ziua,
Ca parere personala, copilul nu face progrese pt ca il considerati inca ´bebe’ la 3 ani! Vorbim de un baietel la 3 ani care ar trebuii sa se comporte ca atare! Cum ‘sa isi dea drumul’ copilul! In consecinta, trebuie sa creati situatii in care copilul sa va ceara obiectele dorite aratand cu degetul spre ele si uitandu-se in ochii d-voastra. De pilda, nu ii lasati sticla de apa la indemana, o puneti undeva sus, la vedere si va fi nevoit sa v-o ceara! Numind-o frecvent va sfarsii prin a vorbii. Daca d-voastra il considerati inca bebe si anticipati totul, el nu este suficient de stimulat. Lasati-l la gradinita intre copii! Va invata imitand pe ceilalti!
Sanatate multa!
Ca parere personala, copilul nu face progrese pt ca il considerati inca ´bebe’ la 3 ani! Vorbim de un baietel la 3 ani care ar trebuii sa se comporte ca atare! Cum ‘sa isi dea drumul’ copilul! In consecinta, trebuie sa creati situatii in care copilul sa va ceara obiectele dorite aratand cu degetul spre ele si uitandu-se in ochii d-voastra. De pilda, nu ii lasati sticla de apa la indemana, o puneti undeva sus, la vedere si va fi nevoit sa v-o ceara! Numind-o frecvent va sfarsii prin a vorbii. Daca d-voastra il considerati inca bebe si anticipati totul, el nu este suficient de stimulat. Lasati-l la gradinita intre copii! Va invata imitand pe ceilalti!
Sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Autism... se face tratament in Bulgaria?
- 3elemente de autism?
- 1autism cu retard
- 3Autism ????
- 1Buna ziua! Sunt mama unui băiat de 1 an si 8 luni. Il suspectez de autism
- 5Copil de trei ani suspect de autism
- 3Posibila tulburare de personalitate sau tulburare de spectru autist
- 2Altă explicație în afară de autism?
- 3Semne autism?
- 5Autism sau copil normal la varsta lui
- 6Autism sau normalitate ?
- 0Semne de autism?
- 1Copii cu autism in Spania
- 1Autism sau retinere în dezvoltare
- 0Autism copil 1 an si 6 luni
- 1Autism- nu este sociabil și nu vorbeste
- 2Autism.. As dori să știu dacă băiețelul meu are autism
Mai multe informații despre: Autismul copilul meu are autism?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: