Bebe 3 ani suspect de autism

18-02-2019
Maria1996
Nu este medic/terapeut
Maria1996
Buna seara! Am un baietel de 3 ani care nu vorbeste, uneori il strig si se uita la mine, uneori nu..se joaca cu noi, e foarte atasat de noi..si dependent as putea spune, nu mananca singur, nu bea apa singur..nu prea face nimic singur din pacate...cand ii este sete imi aduce bidonul de apa, cand ii este foame imi arata burtica, orice ar vrea ma ia de mana si imi arata, este foarte agitat de ceva vreme, uneori nu ne intelegem cu el, plange foarte tare.Avem programare la medic in cateva zile dar pana atunci stau cu sufletul la gura.
1 comentarii
0
22-04-2019, ora 17:50
vdmt
Nu este medic/terapeut
vdmt
Buna ziua,

Ca parere personala, copilul nu face progrese pt ca il considerati inca ´bebe’ la 3 ani! Vorbim de un baietel la 3 ani care ar trebuii sa se comporte ca atare! Cum ‘sa isi dea drumul’ copilul! In consecinta, trebuie sa creati situatii in care copilul sa va ceara obiectele dorite aratand cu degetul spre ele si uitandu-se in ochii d-voastra. De pilda, nu ii lasati sticla de apa la indemana, o puneti undeva sus, la vedere si va fi nevoit sa v-o ceara! Numind-o frecvent va sfarsii prin a vorbii. Daca d-voastra il considerati inca bebe si anticipati totul, el nu este suficient de stimulat. Lasati-l la gradinita intre copii! Va invata imitand pe ceilalti!

Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: