beta Hcg negativ dar valoare 8 - , posibil sarcina ?

19-07-2010
Profir
Nu este medic/terapeut
Profir
Buna ziua,
va rog din suflet sa imi dati si mie un raspuns deoarece simt ca o iau razna. Ne dorim foarte mult un bebe, am fost diagnosticata cu ovare polichistice si urmez un tratament cu duphaston de 4 luni (indicat de medic pentru 6 luni ), pe data de 12 iunie am avut contact fiind in perioada de ovulatie, pe data de 28 -29 cind trebuia sa vina menstruatia au curs doar citeva picaturi maronii in prima zi, a doua zi ceva mai mult, a treia zi citeva picaturi maronii dupa care nimic. Am facut 3 teste de sarcina altimul pe data de 16 iulie negativ, la ecografie mi sa spus ca se vede ceva dar nu e sigur ca este sau nu sau daca este normala sau extrauterina si mi sa recomandat testul beta hcg la care rezultatul a fost negativ dar valoarea a iesit 8. Nu stiu ce sa mai cred, va rog din suflet sa imi raspundeti
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul