Bilirubina prea mare.

Ma numesc Olteanu Mihai, am 20 de ani si vreau sa ma inrolez in armata. Am inceput cu fisa medicala, dar la rezultatul analizelor de sange mi-a iesit bilirubina totala de 1.81 si cea directa de 0.38, pe cand acestea ar trebui sa varieze intre 0.2-1.2 la cea totala si 0-0.3 la cea directa. Pe data de 25/04 urmeaza sa refac analizele la sange. Ce as putea sa fac pana atunci (3 zile ramase) sa imi iasa ambele bilirubine intre variatiile normale?
3 comentarii

Ce ai putea face este sa eviti toate grasimile animale, inclusiv untul si carnea de porc si prajelile de orice fel !

Buna ziua
In urma cu câteva zile mi am făcut un set de analize fin care mi a ieșit bilirubina directa mărita 0.36, restul analizelor mi a ieșit ok. Care ar fii cauza pt care mi a ieșit mărita ?
In urma cu câteva zile mi am făcut un set de analize fin care mi a ieșit bilirubina directa mărita 0.36, restul analizelor mi a ieșit ok. Care ar fii cauza pt care mi a ieșit mărita ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Interpretare analize medicale
- 0bilirubina crescuta copil de 9 ani
- 5Am nevoie de interpretarea acestor analize, daca ma poate ajuta cineva.
- 0referitor la analize + bilirubina
- 0Bilirubina peste limita considerata normala
- 0Icter (hiperbilirubinemie)
- 0Bilirubina marita
- 2Transaminaze +colesterol +bilirubina marite
- 1TGO si TGP marit
- 0Bilirubina directa-ser / Bilirubina urina
- 0Bilirubina totala
- 0Bilirubina totala crescuta si Eosinofile crescute
- 0Bilirubina totala crescuta
- 2Colecistita acuta alitiazica
- 0Analize sânge BILIRUBINA crescută excesiv
- 0Bilirubine crescute
- 0Bilirubina ridicată
Mai multe informații despre: Bilirubina investigatii paraclinice hepatice si biliare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: