Bilirubina prea mare.

22-04-2016
Mihai O.
Nu este medic/terapeut
Mihai O.
Ma numesc Olteanu Mihai, am 20 de ani si vreau sa ma inrolez in armata. Am inceput cu fisa medicala, dar la rezultatul analizelor de sange mi-a iesit bilirubina totala de 1.81 si cea directa de 0.38, pe cand acestea ar trebui sa varieze intre 0.2-1.2 la cea totala si 0-0.3 la cea directa. Pe data de 25/04 urmeaza sa refac analizele la sange. Ce as putea sa fac pana atunci (3 zile ramase) sa imi iasa ambele bilirubine intre variatiile normale?
3 comentarii
0
23-04-2016, ora 18:19
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Ce ai putea face este sa eviti toate grasimile animale, inclusiv untul si carnea de porc si prajelile de orice fel !
0
24-04-2016, ora 01:04
Mihai O.
Nu este medic/terapeut
Mihai O.
Multumesc mult.
0
02-07-2018, ora 13:28
John 55
Nu este medic/terapeut
John 55
Buna ziua

In urma cu câteva zile mi am făcut un set de analize fin care mi a ieșit bilirubina directa mărita 0.36, restul analizelor mi a ieșit ok. Care ar fii cauza pt care mi a ieșit mărita ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Investigații paraclinice în bolile hepatice și biliare
  • Bilirubina crescută
  •