Biomagnetismul medical - o noua terapie cu efecte surprinzatoare pentru orice patologie.

26-03-2017
terapeut-nat
Nu este medic/terapeut
terapeut-nat
Tratamentul se face pe baza de campuri magnetice, de magneti in pereche cu actiune binara, plus-minus, ce impacteaza o anumita zona cu probleme, restabilid pH-ul, cu efect direct asupra patogenilor (virusi, paraziti, bacterii, spori ) ce sunt anihilati si prin urmare se restabileste echilibrul acido-bazic.

Pe intelesul tuturor, organismul functioneaza optim cand pH-ul se mentine in jurul valorii de 7, 0.
Cand pH-ul scade sub valorea de 6, (un pH ACID) sistemul imunitar devine suprasolicitat, deoarece intr-un mediu intern acidificat (suntem 70% stadiu lichid) se inmultesc patogeni, ca virusi, paraziti, bacterii, spori etc.

Intr-un mediu intern cu un pH de 7, 0 proliferarea acestor microorganisme daunatoare este blocata, controlata.

Inmultirea acestor patogeni, vulnerabilizeaza foarte mult organismul, iar sistemul imunitar (limfatic in special) nu mai poate face fatza, acumularii de toxicitate.
Astfel se pregateste terenul pentru diverse patologii.

Dr. Young exert in pH, afirma: "Nu exista boaala si durere fara aciditate interna si nu exista aciditate interna fara durere sau boala."

Ceea ce este mai important, atunci cand se evalueaza efectele terapeutice ale unei metode, sunt rezultatele.

TRADUS DIN SPANIOLA. Aici sunt mai multe cazuri traduse iar in spaniola sunt peste 300 de experiente cu biomagnetism.

----------*

1) A.V.B· 54 Años · 23/02/2016, Colón Irritable.
Problema mea de colon iritabil, m-a obligat sa caut o metoda alternativa dupa multe incercari cu diferite metode, inclusiv unele naturiste. Am facut colondoscopie, endoscopie, mi s-au dat medicamente si un diagnostic - "patologie psicosomatica"
Totusi doar cu doua sesiuni de biomagnetism starea mea s-a imbunatatit enorm. Continui cu cateva sesiuni si cred ca voi recupera sanatatea cum nu mai speram. Sunt foarte multumit !
2) D.Ch.J. · 54 años · 23/06/2013, Tristeza y ansiedad
Simt ca traiesc. Inainte simteam cum corpul meu murea incet, incet. Acum am pofta de viata. Aveam o teama ciudata, simteam cum inima era parca stransa intr-un cleste. Acum ma simt vie si ofer in jurul bucuria de a trai. Si toata aceasta schimbare fara medicamente. Cred ca am avut noroc sa dau peste aceasta terapia biomagnetica ce mi-a redat sanatatea. Am doar cuvinte de lauda si o recomand calduros.
3) M.J.J.L · 49 Años · 15/01/2016, Protuciones discales y cervicales. Contracturas y dolores
Cea mai mare parte din viata am avut dureri de gat, probleme musculare si dureri de cap.
Posibil in parte datorita unor probleme discale in zona vertebrelor cervicale.
Am apelat la tot felul de medici specialisti, am facut multe analize si multe sesiuni de fisioterapie. Pe moment aveam usurare, dar nu pentru mult timp.
Cand am descoperit biomagnetismul lucrurile s-au schimat in bine. De la prima sesiune am simtit o imbunatatire a situatiei. Apoi dupa a doua sesiune durerile de cap au cedat si am observat ceva interesant, ca parul nu mai cade ca inainte. Ma simt foarte bine comparativ cu trecutul meu trist, de aceea ma bucur ca am descoperit acets tratament. Multumesc !
4) A.V.B· 54 Años · 23/02/2016, Colón Irritable.
Problema mea de colon iritabil, m-a obligat sa caut o metoda alternativa dupa multe incercari cu diferite metode, inclusiv unele naturiste. Am facut colondoscopie, endoscopie, mi s-au dat medicamente si un diagnostic - "patologie psicosomatica"
Totusi doar cu doua sesiuni de biomagnetism starea mea s-a imbunatatit enorm. Continui cu cateva sesiuni si cred ca voi recupera sanatatea cum nu mai speram. Sunt foarte multumit !
5) R.O.S. · 56 años · 25/01/2015, Parkinson
Am 56 de ani si sunt diagnosticata cu Parkinson de la 46 de ani. M-am tratat intr-un spital din Sevilla, sectia Parkinson. Mi s-a facut scaner si a iesit ca organismul meu nu poate produce dopamina.
M-am supus la tot felul de teste si analize, deasemenea am fost la Madrid la un spital privat. Luam o pastila de Acilet, 2 de Requip profil, 4 de Sinemet si nu puteam sa stau fara ele. Problema era ca incepuse corpul sa se obisnuiasca cu ele si nu prea mai aveau efect.
Ma dureau asa de tare muschii incat noaptea stateam cu picioarele ridicate din cand in cand. Masejele nu m-au ajutat dar pentru mine miracolul a venit dupa doua sesiuni de Biomagnetism.
Am cateva zile fara pastilesi pot sa merg. Nu mai am dureri. Mii de multumiri !!
6) E.L.G. · 56 Años · 10/12/2015, Dolor, contracturas, problemas de riego sanguíneo cerebral
Am ajuns la terapia biomagnetica deoarece aveam contracturi, dureri in regiunea cefei cu dificultate pentru circulatia cerebrala care imi afecta facultatile mentale, memorie, capacitate de gandire insotite de durere cervicala si ameteli.
Am incercat tratament osteopatic, terapie neurala, masaje dar fara efecte, durabile.
De la prima sesiune cu biomagnetism a disparut acea presiune si durerea cervicala, apoi memeoria s-a inbunatatit, la fel si capacitatea intelectuala.
Eram foarte stresata si anxioasa dar am simtit acea revenire la normal care inca ma uimeste.
Deseamenea aveam o problema la un san, intepaturi, si inflamatie.
Inainte tratam aceasta problema cu cataplasme naturiste si uleiuri esentiale dar fara rezultat.
O alta problema care mi s-a corectat a fost dificultate de echilibru. Aveam tendinta sa cad spre partea dreapta, problema tratata fara efect cu homeopatie.
De asemenea am observat ca durerea de spate s-a redus la nivel dorsal si lumbar, era o durere provocata de escoliosis si contracturi.
Iar in ce priveste afectiunea oculara care ma obliga sa folosesc o solutie "lacrimi arificiale" pentru umezirea irisului, sunt extrem de multumita ca nu trebuie sa le mai folosesc.
Inainte am tratat si aceasta problema cu homeopatie dar degeaba.
Sunt foarte multumita de efectele neasteptate ale biomagnetismului.
7) M.P.M. · 47 Años · 10/12/2015, Dolores de Cabeza
Aveam mereu dureri mari de cap si luam multe pastile zilnic. Dupa ce m-am tratat cu biomagnetism medical de dubla polaritate, am observat o evidenta inbunatatire. Aproape nu ma mai consideram femeie normala, nu mai speram ca voi reusi sa ies din starea aceea, dar va pot spune ca nici la neurolog nu mai merg, pentru ca ma simt bine, desi inainte am tot incercat tratamente si metode, chiar daca la inceput nu credem ca terapia cu magneti ma va ajuta, totusi rezultatele sunt foarte bune.
8) M.C.P.C · 68 Años · 10/12/2015, Fibromialgia
Aveam fibromialgie, nu puteam sa ma misc de durere, dar dupa doua sesiuni de biomagnetism sunt bine, nu mai am acea senzatie de oboseala si nici dureri musculare.
9) F.G.G. · 68 Años · 10/12/2015, Dermatitis Atópica
Dupa sase ani de mers din cabinet in cabinet, de dermatologie, alergologie etc. fara nici o solutie dar cu un diagnostic de "Dermatita Atopica" cu adanci crapaturi in palme iar degetele deformate, cu durere si mancarime continua, dupa doua sesiuni de biomagnetism, ceva s-a intamplat, niste schimbari care m-au uimit. Mainile mele incet, incet si-au revenit, crapaturile au disparut.
Am doar cuvinte de recunostinta si apreciere fata de acaeasta metoda si recomand la toti cei care au probleme de sanatate sa incerce terapia biomagnetica duala.
10) A.C.P. · 45 Años · 07/10/2015, Malestar generalizado
Ma simteam rau in general, de la dureri musculare pana probleme de stomac, ce nu lasau sa treaca nici o zi, in care sa ma simt mai bine. Ma trezeam dimineata deja obosit, fara chef si fara energie. Starea psihica deasemenea era la pamant.
Azi dupa trei sesiuni de biomagnetismo dual, sunt alt om, nu mai am dureri si strea de spirit e alta. Sunt complet satisfacut cu aceasta metoda de tratament si o recomand calduros.
11) G.R.R.P. · 56 Años · 14/09/2015, Porstalgia fugaz, Dolor rectal
Aveam o puternica durere la nivelul rectului, care ma facea sa ma trezesc si noaptea, ca sa iau vreun analgezic dar durerea persista. La prima sedinta de Biomagnetism am simtit o usurare binecuvantata, iar la a doua sesiune, starea generala era mult mai buna. Aceasta este o alternativa medicala excelenta iar pe deasupra fara durere si fara medicamente ce ar putea sa afecteze organismul.
12) J.Y.V. · 79 Años · 27/07/2015, Dolores, Tos nerviosa, Derrame en un ojo
Acum 3 ani, am venit la cabinetul de Biomagnetism cu o mare durere de genunchi. Cu pastile nu trecea din contra ma simteam mai rau. Nu puteam sa urc scarile sau sa fac alte miscari ce presupuneau putin efort pe acel genunchi, dar cu metoda biomagnetica am rezolvat problema dupa cateva sesiuni, in cateva saptamani, deoarece mi s-a facut o sesiune pe saptamana.
Deasemenea aveam o tuse nervoasa de vreo 30 de ani si s-a rezolvat si asta. La fel aveam probleme de stomac si o nervozitate in picioare, ce ma trezea si noaptea, fiind necesar sa ma ridic si sa fac putina miscare.
Am avut si un accident vascular la ochi ce dura de mai bine de o luna fara ameliorare, dar cu tratamentul biomagnetic s-a rezolvat. Am toata increderea in terapia cu magneti pe care mi-o da experienta personala in aceasta directie.
13) R.P.R. · 45 Años · 27/07/2015, Dolor en Columna e Infección Vaginal
Eu am ajuns la cabinetul de Biomagnetism cu dureri de coloana si infectie vaginala. Eram satula de luat medicamente dar multumita Biomagnetismului, doar dupa o sedinta, m-am simtit mai bine. Nu imi pot explica cum. Nu este o minciuna. Va rog sa probati personal. Dupa cateva sesiuni problemele mele de sanatate disparusera.
14) M.V.M · 55 Años · 06/05/2015, dolor, vertigos y artrosis
Am apelat la cabinetul de Biomagnetism, la recomandarea unei amice, deoarece nu mai stiam ce sa fac cu o probleme veche, o durere de spate cronica.
Aveam sistemul nervos slabit de atata durere suportata ani de zile. Spatele meu era plin de contractii musculare ce imi dadeau ameteli. Mainile imi amorteau si erau fara forta.
Aveam o viata foarte limitata, de multe ori pe zi simteam nevoia sa stau intinsa pe pat, ca sa pot sa imi revin. Am luat analgezice si calmante destul de puternice dar dupa ce trecea efectul, totul era la fel.
Am incercat cu medicina naturista, cu homeopatie, cu acupunctura, quiroptractica, osteopatie, fizioterapie chiar si de doua ori pe saptamana.
Dupa ce am inceput sa ma tratez cu Biomagmetism medical dual, am inceput sa ma simt mai bine, putin cate putin am recuperat energia si am inceput sa renunt treptat la medicamente.
Domnul terapeut mi-a spus de la bun inceput ca recuperarea va fi lenta, datorita cronicitatii bolii pe care o aveam. Acum ma simt mult mai bine si continui cu aceasta minunata metoda. Nu imi vine sa cred ca imi revin din acea stare disperata.
Multumesc din suflet.
15) D.R.P. · 18 AÑOS · 06/05/2015, Ansiedad
Aveam stare de axietate, schimbari de stare de spirit, dureri musculare, tristete, insatisfactie cu mine insami etc.
Am fost la psiholog dar fara rezultate. Am avut norocul sau dau peste aceasta metoda, terapia cu magneti si dupa doar doua sesiuni, am inceput sa ma simt bine, parca eram alta persoana. Simptomele negative au disparut. Am suferit de rinita alergica de multi ani. Nici un fel de tratament nu a reusit sa amelioreze simptomele. Totusi dupa prima sesiune cu Biomagnetism, amelioarea a fost surprinzatoare. Altfel si acum as fi fost cu batista in mana.
16) M.R.R. · 60 Años · 12/04/2015, Cólicos
Din 93 sufar de colici foarte puternici, dupa cum spun medicii, datorita efectelor secundare de la radioterapia ce mi s-a administrat in 92, pentru un cancer de col uterin. Printr-o ruda am aflat de aceasta noua tehnica cu Biomagnetism si imediat am cerut programare la dr. Salvador. Dupa a treia sesiune cu Biomagnetism, doctorul imi spune ca au disparut cauzele care imi provocau colicii si chiar asa a fost, durerile au devenit mult mai suportabile si sper ca pe viitor sa dispara complet.
17) L.F.A. · 41 Años · 07/04/2015, Alergias
De 20 de ani sufeream de alergii puternice si m-am tratat cu tot felul de antihistaminice, am facut in fiecare luna vaccin fara sa pot avea totusi o viata normala, dimpotriva aveam si episoduri asmatice.
Dupa 2 sesiuni cu Biomagnetismo starea mea este mai mult decat notabila, au mai ramas doar unele simpotome usoare si am abandonat medicatia. Pot sa afirm ca experienta mea cu metoda Biomagnetica este foarte buna.
18) A.R.D. · 28 años · 05/04/2015, Alopecia
De aproximativ un an si jumatate aveam alopecie, caderea parului. De fiacre data cand imi aranjam parul ma deprimam pentru ca imi cadea foarte mult par, la fel ramanea par pe perna sau pe orice bluza cand ieseam in oras. Era o situatie foarte penibila.
Partenerul meu mi-a sugerat sa merg sa incerc cu Biomagnetism si la prima sesiune, mi-a detectat o bacterie care provoca alopecia. Dupa 15 minute de aplicare de magneti acea bacteria a disparut. Era in luna Octombrie 2014 si de atunci parul meu un mai cade doar, cateva fire cand ma pieptan. Recomand Magnetismul pentru alopecie.
19) M.J.D.B. · 40 años · 30/03/2015, Cansancio, insomnio y depresión
Aveam de multe luni o oboseala incredibila, simptomatologie variata, insomnie, hipersomnie, tensiune mica si cresteam in greutate, desi mancam la fel. Astfel ca mental ajunsesem foarte rau. Dupa ce am fost la 3 medici diferiti, mi s-a diagnosticat depresie si mi s-a prescris antidepresive.
O prietena imi spune de Biomagnetism si ca ea cunoaste lume care s-a vindecat de diferite probleme, asa ca am zis “oricum nu am nimic de pierdut, o sa incerc”.
La cabinetul de Biomegnetism mi s-a diagnosticat hepatita A, care explica oboseala si problemele de digestie si in doua saptamani ma simteam mult mai bine. Ce imi pare bine este ca nu am apucat sa obisnuiesc corpul cu antidepresive. Sunt bucuroasa ca am descoperit metoda magnetilor duali, care se pun in pereche pe zonele unde medicul descopera dezechilibrul.
20) A.G.G. · 58 años · 30/03/2015, Dolores generalizados
Durerile frecvente de cap, durerile de spate, de gat, de stomac, o digestie proasta si o mare oboseala, m-au facut sa caut o metoda alternativa. Multe sfarsituri de saptamana nu puteam sa ma ridic din pat.
Dupa fiecare procedura de Biomagnetism aveam senzatia ca scap usor, usor de o povara si ca par alta persoana. Multumesc mult domnului terapeut care mi-a aplicat tratamentul si intregii lui echipe.
21) C.R.D. · 54 Años. · 11/03/2015, Ansiedad
Dupa aproape un an si zumatate de anxietate foarte accentuata, am cerut programare sa fiu consultata la un cabinet care foloseste ca tratament Biomagnetismul dual.
Pot sa va spun ca dupa trei vizite ma simt mult mai bine, in mod special s-a rezolvat problema insomniei. Multumesc !
22) M.L.O · 49 AÑOS · 16/02/2015, Fibromialgia
Mi s-a diagnosticat fibromialgie acum 17 ani, desi toata viata am avut dureri, iar acum 3 luni mi s-a diagnosticat artroza. Ce pot sa va spun este ca dupa tratamentul Biomagnetic, nu mai simt durerea grozava de genunchi si il pot misca, pot urca scarile normal, intr-un cuvant, ma simt bine.
23) D.G.D. · 45 años · 02/02/2015, Linfoma no Hodking
Am fost diagnoticat cu Limfomul no Hodking si dupa mai multe sesiuni cu Biomagnetism, inflamatia ganglionilor mei a disaparut, putin cate putin, fara sa fie nevoie sa merg sa fac radioterapie sau chimioterapie. Cred ca Biomagnetismul impreuna cu o schimbare de mentalitate si de stil de viata mai sanatos poate sa vindece cancerul. Mie mi s-a intamplat asta si vreau sa subliniez, ca dincolo de ce spun medicii din sistemul de sanatate, cancerul are rezolvare reala. Incurajez pe toti cei bolnavi. Este importanta si schimbarea de gandire.
24) R.C.C · 60 Años · 10/12/2015, Dolor en piernas
Experienta mea cu biomagnetismul este foarte buna. Aveam o durere intensa la picior si luam medicamente dar nu simteam efecte de recuperare.
La o saptamana dupa sedintele de biomagnetism, am renuntat la pastile iar sotul meu rade cand eu ii spun: "Poate nu ma crezi dar tratamentul acesta pare a fi ceva magic..." Asa vad si asa simt. Fara durere... aproape nu imi vine sa cred.
25) M.M.C. · 57 Años · 22/01/2015, Psoriasis
Am ajuns la Biomagnetism printr-un amic care si el s-a tratat cu aceasta metoda. A trecut o luna de cand am ramas vaduva, dupa 2 ani de lupta cu sotul meu impotriva leucemiei, care pana la urma l-a rapus.
Eu mereu am avut psoriazis, dar in acesti doi ani de stat prin spitale si de stres, boala mea s-a inrautatit foarte mult. Inca nu s-au implinit 2 luni de cand am foat la consult la Dr. Salvator Gutierrez si pot sa spun ca dupa cateva sedinte de Biomagnetism, starea mea s-a imbunatatit foarte mult. Fizic am mai multa forta si sper ca progresiv voi recapata sanatatea complet.
Este un om foarte amabil. Multumesc !
26) T.R.P · 31 AÑOS. · 18/01/2015, Dolor en cintura e Hipertensión
Durerile de mijloc si hipertensiunea m-au facut sa apelez la Biomagnetism. La primul consult mi s-a detectat 3 bacterii. Dupa 15 zile ma simt mult mai bine, de fapt nu mai am acele bacterii care au fost distruse prin polarizare magnetica, dupa cum mi-a spus medicul.
Sotul meu spune ca starea de spirit si caracterul meu s-au schimbat in bine.
27) P.L.R. · 4 Años · 06/01/2015, Infecciones ganglionares
Sunt mama unei fetite de 4 ani, ce avea probleme de dantura, care ii producea infectii la ganglioni.
Dupa mai multe ori de mers la medic unde s-au facut probe, analize si s-a dat tratament farmacologic... antibiotice, preocuparea mea a crescut deoarece nu aveau efect si m-a cuprins panica.
Cineva mi-a zis de metoda Biomagnetica Duala si acum nu imi vine sa cred, ca dupa prima sesiune, inflamatia ganglionilor a disparut, intr-o saptamana. Recunostinta mea pentru profesionalitate si eficacitate.
28) M.G.J. · 53 años · 29/12/2014, Fibromialgia, ciática y dolores en todo el cuerpo
Tengo fibromialgie, sciatica si dureri in tot corpul. Am decis sa incerc tratamentul cu Biomagnetism si chiar de la prima procedura aplicata am simtit ca ceva favorabil se schimba in corpul meu.
Am ramas surprinsa de cum terapeutul aseza magnetii, chiar in locuri unde eu stiam ca am ceva, fara ca eu sa-i fi spus sau indica locul. Nu imi venea sa cred.
Cand am fost la ultima sesiune mi-a asezat o pereche de magneti pe pubis si surpriza a fost ca la 4 zile, am avut o scurgere, o sangerare, dupa 4 ani de menopauza. Inainte fusesem la ginecolog si mi-a spus ca am un chist, care dupa tratamentul cu Biomagnetism a disparut.
Continui sa merg o data pe saptamana la cabinet, pentru a mai face cateva sedinte si de fiecare data medicul imi descopera cate ceva. Sunt incantata de rezultate. Nu pot astepta mai mult dupa ce pana la varsta aceasta am suferit asa de mult.

(*modificat de admin)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.