Blocarea genunchiului dupa operatie de ligamentoplastie
Buna ziua,
Am avut o operatie de ligamentoplastie, ca urmare a acesteia, la 2 saptamani dupa operatie articulatia este foarte rigida, pot flexa la 90 de grade si inca nu am extensie. As vrea sa inteleg fizic care sunt motivele pentru care apare acest blocaj al articulatiei.
Va multumesc anticipat.
Am avut o operatie de ligamentoplastie, ca urmare a acesteia, la 2 saptamani dupa operatie articulatia este foarte rigida, pot flexa la 90 de grade si inca nu am extensie. As vrea sa inteleg fizic care sunt motivele pentru care apare acest blocaj al articulatiei.
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
in prima faza dupa o ligamentoplastie aveti nevoie de kinetoterapie, intr-o masura o anumita rigiditate este normala, insa o lipsa majora de extensie poate fi periculoasa in sensul ca, daca ramane pe timp indelungat nu veti recupera extensia nici odata
blocajul poate avea mai multe cauze: poate fi din cauza durerii, poate fidin cauza kinetoterapiei insuficiente, insa poate avea la origine si cauze care necesita o reinterventie chirugicala. fara examen fizic este imposibil de precizat care este cauza problemei Dvs.
cel mai bine ar fi sa va consultati cu medicul operator sau daca nu aveti posibilitatea, sa cereti parerea unui ortoped cu experienta in chirugia genunchiului
blocajul poate avea mai multe cauze: poate fi din cauza durerii, poate fidin cauza kinetoterapiei insuficiente, insa poate avea la origine si cauze care necesita o reinterventie chirugicala. fara examen fizic este imposibil de precizat care este cauza problemei Dvs.
cel mai bine ar fi sa va consultati cu medicul operator sau daca nu aveti posibilitatea, sa cereti parerea unui ortoped cu experienta in chirugia genunchiului
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus
- 3Rezultat RMN după vindecare NACF bilateral
- 2Fractura humerus in accident + pareza nerv radial post operatorie