boli cardiovasculare
risc cardiovascular progresiv pentru valori superioare de 200 mg/dL
5 comentarii
0
03-08-2009, ora 23:13
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Colesterol HDL????????? DA!
Buna ziua, este prima cautare pe internet si ma rog lui Dumnezeu sa fie si ultima.Fetitei noastre Daria Maria, in varsta de 3 ani si 6 luni i-a fost descoperit la inima un cheag de sange, cu care s-ar fi nascut.Ne-a fost recomandat sec: fara efort si control anual.Ma revolt sa spun Dumnezeule, are 3 ani cum adica fara efort?si m-am vazut nevoit sa caut pe internet raspunsuri sfaturi si recomandari;asa ca va rog din suflet, sa imi dati sfaturi si detalii mai multe despre asa ceva, desigur de la medic nu scoti nici un cuvant mai mult.A mai trecut cineva prin asa ceva, existe posibilitatea de tratament si evitarea a ceea ce nimeni nu vrea sa gandeasca?Va rog dati-mi de stire despre asta.Multumesc anticipat.Pentru detalii va rog sa ma contactati -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
0
02-05-2010, ora 21:03
Hristos a înviat!
Stimate d-nule Bogdan, vă recomand un consult la d-na terapeut Iliescu Ana-Maria. Vă poate ajuta foarte mult fiica. Contactaţi-o şi nu veţi regreta.
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze :)
_
DR. ANA-MARIA ILIESCU
"""""""""""""""""
Cabinetul ANASAN
str. Valea Furcii nr. 8, sector 6, Bucureşti,
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)
_
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
P.S. - În răspunsul pe care l-am postat mai sus, răspunsul pentru d-na Cristina, s-a strecurat o greşeală - era vb. despre LDL, nu despre HDL. Îmi cer scuze, abia acum am observat eroarea :(
Stimate d-nule Bogdan, vă recomand un consult la d-na terapeut Iliescu Ana-Maria. Vă poate ajuta foarte mult fiica. Contactaţi-o şi nu veţi regreta.
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze :)
_
DR. ANA-MARIA ILIESCU
"""""""""""""""""
Cabinetul ANASAN
str. Valea Furcii nr. 8, sector 6, Bucureşti,
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)
_
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
P.S. - În răspunsul pe care l-am postat mai sus, răspunsul pentru d-na Cristina, s-a strecurat o greşeală - era vb. despre LDL, nu despre HDL. Îmi cer scuze, abia acum am observat eroarea :(
buna seara ma numesc marius am 34 de ani mam nascut cu un suflu sistoric toate bune si frumoase pina la 32 de ani de 2 ani de zile respir din ce in ce mai greu recunosc fumez nu mult dar fumez cam 5 tigari pe zi tot am incercat sa le las e ff greu prob e ca sunt un barbat inalt am 1.98 inaltime si 140 de kg de ceva timp am inceput sa ma incepaturi la inima nu todeauna ff rar mai mult cand sunt ff obosit si palpitati am fost la medic tensiunea o am de aviator mi sa facut electrocartiograma bataile inimi sunt normale dar eu tot am incepaturi la inima ff rare dar le am Va rog frumos sa imi raspundeti dc cunoasteti cazuri cu asemenea simptome sau tratamente
0
06-06-2010, ora 18:32
Hello!
Stimate d-nule Marius, ce medicaţie luaţi (dacă luaţi)?
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Mr. Nick
P.S. - Surplusul de greutate vă afectează funcţionalitatea inimii, printre altele.
Stimate d-nule Marius, ce medicaţie luaţi (dacă luaţi)?
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Mr. Nick
P.S. - Surplusul de greutate vă afectează funcţionalitatea inimii, printre altele.
Alte subiecte recente din această secțiune: