Boli venerice

22-03-2009
mihaela09
Nu este medic/terapeut
mihaela09
Am o intrebare care se naste dintr-o neliniste. Prietenului meu i-a aparut in zona pubiana o leziune, ca sa-i zic asa, care dintr-un punct rosu a devenit un cerc gol la interior cu aspect infloritor si cu mancarimi. A trecut dupa aplicarea cremei nizoral. A inceput sa se inchida la culoare, apoi sa se exfolieze. Intrebarea mea este: ar trebui sa fiu ingrijorata? Noi am avut relatii, caci nu ne-am dat seama de la inceput ce era. Ar putea fi o dovada ca mi-a fost infidel? Eu nu l-am inselat niciodata. Mentionez ca pana in prezent eu nu am simptome, iar la el nu au fost altele. V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde. Va multumesc!
2 comentarii
0
23-03-2009, ora 06:20
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sa nu ai incredere niciodata decat in tine! Trimite-l la un consult dermatologic, chiar daca a dat inapoi.E mai bine sa te convingi ca nu-i nimic de care sa te ingrijorezi si sa te temi ca va apare iar in viitor.Numai bine!
0
08-02-2011, ora 12:41
david 23
Nu este medic/terapeut
david 23
In primul rand buna ziua, as dori sa le adresez o intrebare care ma nelinisteste domnilor doctori.
Mi-au aparut pe penis in partea inferioara a capului cat si pe pielea care protejeaza acea portiune, niste bubite rosii ca niste intepaturi de ac si niste pete f mici alaturi de acestea, bubitele ies putin in relief. Problema este ca acestea ma mananca daca nu ma masturbez sau nu fac sex. Nu ma ustura la urinare, dar cand fac sex cu prezervativ in momentul cand sperma ajunge pe acea zona ma ustura de parca as pune acid. Va rog mult as dori un Tratament sau o solutie Mersul la doctor nu reprezinta o solutie pt mine. Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns