Branca ursului poate deregla menstruatia?
Buna ziua, am si eu o nelamurire, de fapt am mai multe, dar ma rezum la una...incerc de 4 ani sa raman insarcinata, stiu ca nu sunt singura care trece prin aceasta suferinta..!acum cateva luni am luat tratament :clomid pt.3 luni, fara efect la mine...am inteles ca in unele cazuri a dat rezultate.Asa cavam zis sa incerc si eu branca ursului si naprasnic, zis si facut!numai ca eu am inceput sa le iau acum vreo 12 zile...si mi-a intarziat menstruatia 5 zile, stiu, nu sunt insarcinata, nu sunt asa norocoasa, am facut deja un test de sarcina:((dar vreau sa intreb acest tratament care este naturist, poate da aceste dereglari de menstruatie?multumesc,
2 comentarii
Buna cameron,
Neffind un medicament clasic nu a trecut prin studii riguroase pentru a-i vedea efectele adverse. Chiar daca exista unele marturii in care "ar functiona", nu exista dovezi clare care sa-i sustina utilizarea. Ce investigatii ai facut pentru infertilitate? Clomid are indicatii clare, nu este eficient in toate cazurile de infertilitate.
Neffind un medicament clasic nu a trecut prin studii riguroase pentru a-i vedea efectele adverse. Chiar daca exista unele marturii in care "ar functiona", nu exista dovezi clare care sa-i sustina utilizarea. Ce investigatii ai facut pentru infertilitate? Clomid are indicatii clare, nu este eficient in toate cazurile de infertilitate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Preconceptia si analize medicale specifice
- 3Ciclu care intarzie
- 5de ce nu raman insarcinata?
- 3ce se intampla?
- 4Luna trecuta nu mi-a venit menstruatia
- 6Imi intarzie ciclul, nu mai alaptez de 4 luni.. se instaleaza menopauza?
- 6Efect Postinor = menstruatie intarziata?
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 4E urgent: prezevativul a ramas in vagin cateva secunde
- 5Cum evitam "capcana curelor miraculoase"?
- 1Simptome false?
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 3Oare sunt insarcinata?
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 0Sarcina sau lipsa menstruației
- 2Posibila sarcina?
- 1Întârziere menstruație
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Medicina naturista intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: