Branca ursului poate deregla menstruatia?

Buna ziua, am si eu o nelamurire, de fapt am mai multe, dar ma rezum la una...incerc de 4 ani sa raman insarcinata, stiu ca nu sunt singura care trece prin aceasta suferinta..!acum cateva luni am luat tratament :clomid pt.3 luni, fara efect la mine...am inteles ca in unele cazuri a dat rezultate.Asa cavam zis sa incerc si eu branca ursului si naprasnic, zis si facut!numai ca eu am inceput sa le iau acum vreo 12 zile...si mi-a intarziat menstruatia 5 zile, stiu, nu sunt insarcinata, nu sunt asa norocoasa, am facut deja un test de sarcina:((dar vreau sa intreb acest tratament care este naturist, poate da aceste dereglari de menstruatie?multumesc,
2 comentarii

Buna cameron,
Neffind un medicament clasic nu a trecut prin studii riguroase pentru a-i vedea efectele adverse. Chiar daca exista unele marturii in care "ar functiona", nu exista dovezi clare care sa-i sustina utilizarea. Ce investigatii ai facut pentru infertilitate? Clomid are indicatii clare, nu este eficient in toate cazurile de infertilitate.
Neffind un medicament clasic nu a trecut prin studii riguroase pentru a-i vedea efectele adverse. Chiar daca exista unele marturii in care "ar functiona", nu exista dovezi clare care sa-i sustina utilizarea. Ce investigatii ai facut pentru infertilitate? Clomid are indicatii clare, nu este eficient in toate cazurile de infertilitate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Helicobacter Pylori - tratament naturist
- 3carbune medicinal + yasmine
- 3As vrea sa imi intarzii ciclul cu cateva zile cu ajutorul anticonceptionale
- 3Intarziere menstruatie
- 4anexita.. dar vreau un bebe
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 3vreau un bebe
- 4intarziere menstruatie
- 2Intarziere menstruatie!!
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 3Intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie 9 zile
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 0Sunt insarcinata sau doar stres?
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 0Intarziere ciclu
- 1Menstruatie intarziata
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 1Întârziere menstruație 3 teste negative
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Medicina naturista intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: