bubite albe pe sfarc. spm sau sarcina?

Buna ziua ! in urma cu doua luni am suferit un avort medicamentos... am avut mestruatie dupa aproape doua luni iar acum ar trebuii sa vina ce a de a doua menstruatie dupa avort ( pe 4 iulie) iar eu am anumite simtome care ma pun pe ganduri! - sanii au crescut (nu sunt durerosi deloc) iar pe sfarc am niste bubite albe in unele momente ale zilei...ma
gandeam ca poate din urma avortului sanii nu s au refacut... m au durut ovarele trei zile... si spatele ! Trebuie sa precizez ca am avut contacte sexuale fara ejaculare inauntru! va rog sa ma ajutati cu un raspuns !
gandeam ca poate din urma avortului sanii nu s au refacut... m au durut ovarele trei zile... si spatele ! Trebuie sa precizez ca am avut contacte sexuale fara ejaculare inauntru! va rog sa ma ajutati cu un raspuns !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6bubite pe pielea capului
- 5Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute au disparut si acum au reaparut
- 4Mancarimi corp si bubite de 2 ani incoace
- 6bubite grupate.pe umeri, abdomen si pe maini
- 0blande de la aer de tara??
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 3bubite
- 3bubite rosii pe toata pielea
- 1mi-au ieşit pe braţe de la umăr până la cot nişte bubite puţin albiciose şi foarte numeroase
- 4bubite rosii
- 3Avort medicamentos
- 50Avort medicamentos
- 1Experienta mea cu Medabon
- 0Experiența mea cu avortul medicamentos
- 1Avort medicamentos
- 0Experienta medabon
- 0Medabon
- 0Mulți mă vor judeca pentru întrebarea pusă - dar cât de des se poate avorta ?
- 1Bubițe mici pe mâini și piele uscata
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: