Bubite mici pe tot corpu in unele zone sunt galme mari si foarte tari

Buna seara, de 3 saptamani ma confrunt cu o problemă, la început am crezut ca sunt piscata de purici fiindcă alint orce animal văd... au început mâncărimi in zona burti iar apoi s-au extins pe picioare, fund, spate, mâini, zonele intime, sub braț si acum pa gat... tin sa mentionez ca sunt bubite mici rosii si in varf au un lichid incolor. În zona fondului, sub braț si undeva pe picior sunt foarte mari si extrem de tari... iar mancarimea e insuportabilă... am fost la medic si a zis ca este o ciuperca.. mia dat tratament dar degeaba.. nu stiu ce sa mai fac si ce poate fii...
2 comentarii

Buna ziua,
Pentru stabilirea diagnosticului sunt necesare analize de laborator si examen clinic. Mergeti la un alt medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Pentru stabilirea diagnosticului sunt necesare analize de laborator si examen clinic. Mergeti la un alt medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog

Am schimbat 3 medici până acum si toti spun același lucru.. nici unul nu imi da trimitere... am uitat sa mentionez ca prietena mea a luat si ea de la mine si ia trecut cu respectivul tratament..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut
- 2Onicomicoza
- 0Dermatita seboreica tratament natural si ieftin