Bubite rosii, dese pe capul penisului si pe pielea penisului
Buna Dimineata, Ma numesc Stefan, am 20 ani si am o problema de cateva zile :
Precizez de la inceput : Nu am Intretinut Relatii Sexuale de aproximativ 4luni.
Problema consta in : in aceasta dimineata am fost la baie sa imi fac dush, cand am ajuns la zona genitala, am observat pe Capul penisului si pe acea piele care se retrage(nu ii stiu denumirea/termen-ul medical, Anumite Bubite Rosii(Seamana cu Sangele la culoare) sunt putin Inflamate, si sunt in grupuri..cateva pe marginea capului, iar cateva imediat langa, uretra.
Adaug : acum 3-4 zile, tot in acele zone, imi aparuse 2-3 bubite ALBE..care s-au retras imediat dupa spalare.
Precizez : sunt un tip..mai ciudat, obisnuiesc sa ma spal si de 5-6 ori pe zii.imi place sa ma ingrijesc.
As dorii un raspuns cat mai rapid va rog!Multumesc!
Precizez de la inceput : Nu am Intretinut Relatii Sexuale de aproximativ 4luni.
Problema consta in : in aceasta dimineata am fost la baie sa imi fac dush, cand am ajuns la zona genitala, am observat pe Capul penisului si pe acea piele care se retrage(nu ii stiu denumirea/termen-ul medical, Anumite Bubite Rosii(Seamana cu Sangele la culoare) sunt putin Inflamate, si sunt in grupuri..cateva pe marginea capului, iar cateva imediat langa, uretra.
Adaug : acum 3-4 zile, tot in acele zone, imi aparuse 2-3 bubite ALBE..care s-au retras imediat dupa spalare.
Precizez : sunt un tip..mai ciudat, obisnuiesc sa ma spal si de 5-6 ori pe zii.imi place sa ma ingrijesc.
As dorii un raspuns cat mai rapid va rog!Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Este necesara vizita la un medic dermatolog pentru a va putea spune despre ce este vorba, un diagnostic putand fi pus doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Este necesara vizita la un medic dermatolog pentru a va putea spune despre ce este vorba, un diagnostic putand fi pus doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Bube rosii, nedureroase si umflatura pe penis
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 3bubite rosii pe capul penisului care nu il dureau, nici nu il mancau.au disparut dupa 4-5 zile
- 16Iritatie pe capul penisului
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 7bubite rosii mici pe penis
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 4candidoza
- 1penis stramb, bubite rosii pe capul acestuia
- 0de cativa ani buni am niste bubite rosii pe penis si pe testicule
- 1dupa sex, mi-au iesit niste bubite mici rosi cateva pe piele
- 1Bubite rosii pe capul penisului ca o iritatie
- 1bubute pe capu penisului
- 7Bubite penis, usturimi si discomfort!
- 2Bubite rosii pe penis
- 0Mancarime
- 0Bubițe roșii și mici pe capul penisului
- 0Va rog sa ma ajutati! macro papule usor dureroase pe radacina penisului
- 0Bubițe pe penis
- 2Penis durere disconfort dupa herpes genital de prima infecție
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis