bubite rosii peste o rana nevindecata dupa oparire
In urma cu cateva luni m-am oparit pe laba piciorului (gradul 3). Nu s-a vindecat in totalitate, a mai ramas o portiune unde pielea s-a refacut mai greu. In urma cu cateva zile am simtit o mancarime pe zona afectata si am zarit cateva bubite mici. Am crezut (probabil ca asa este) ca crema pe baza de ceara pe care o foloseam s-a invechit si ca de la ea mi-au aparut. Am interupt utilizarea si am cumparat o alta crema pe baza de ceara plante. In doua zile toata pielea afectata (numai zona afectata dupa oparire) s-a umplut de bubite rosii. Am cautat pe internet si din ce am gasit se pare ca ar fi vorba de dishidroza (bubitele sunt cu lichid, grupate si produc mancarime).
In acest moment nu sunt in tara si as vrea sa stiu ce tratament pot sa utilizez Multumesc.
In acest moment nu sunt in tara si as vrea sa stiu ce tratament pot sa utilizez Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 291bubite la baza capului penisului
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 3bube rosiatice dar fara lichid care ma mananca... e urticarie?
- 4cancer?
- 6bubite rosii supurante.. ce tratament ar putea sa urmeze?
- 12Bubite rosii care apar numa vara
- 3bubite rosii.vreau un raspuns urgent
- 15Bubite rosii in jurul gurii care ma mananca
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 4Bubite, Alunite rosii. Sunt normale sau sunt ipohondru? :)
- 0Prurigo?
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 0Bubite rosii pe fruntea unui bebelus!
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
- 1Ajutati-ma - bubite rosii be brate..gat..abdomen..coapse...atunci cand ies afara
- 7Puncte rosii
- 2Puncte rosii pe piele
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: