Ajutati-ma - bubite rosii be brate..gat..abdomen..coapse...atunci cand ies afara
Buna ziua..de un an de zile ma confrunt cu o mare problema...de ce spun mare?pentru ca imi este rusine sa ies si afara...de un an de zile imi apare bubite rosii be brate..gat..abdomen..coapse...atunci cand ies afara...ma umplu de aceste bube si imi provoaca o mancarime insuportabila..am crezut ca este de la transpiratie..dar nu este...atunci cand fac curat..la fel imi apar..atunci cand intru intr-o incapere cu aer conditionat la fel..imi apar multe bubit rosiatice..precizez ca am fost la 4 doctori..2 in romania..2 in germania..mi-au dat multe pastile..aerius..claritin..citirizen..si multe alte pastile..advantan..eucerin cu 10 la suta uree..nimic nu ma ajuta..absolut nimic..nu stiu ce sa mai fac..precizez iar ca am facut analize de sange..totul a fost ok...teste de piele la produse alimentare..nimic..totul ok...va rog..daca se mai confrunta cineva cu aceeasi problema..sa ma ajute...--------*...va rog frumos..nu mai stiu ce sa fac..si am uitat sa spun..dupa ce imi apar si stau linistita in pat dupa 30 min in dispar..cateodata si dupa o ora si jumate imi dispar..chiar nu pot intelege dupa atatea investigatii..dupa atatia doctori..nimeni nu a gasit un remediu.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
1 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la un psiholog. Poate dezvoltati pe fond de stres. Diagnosticul nu poate fi stabilit fara un examen clinic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Mergeti la un psiholog. Poate dezvoltati pe fond de stres. Diagnosticul nu poate fi stabilit fara un examen clinic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6alergie care reapare.. ce e de facut?
- 15bubite rosii pe penis
- 2De cca. o luna de zile mi-au aparut pe decolteu, gat si fata niste bubite rosii
- 3bubite rosii la degetele picioarelor si mainilor
- 4Bube rosii pe tot corpul in special maini si spate
- 9bubite rosii
- 7bubite rosii care se extind pe corp
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 3Bube rosii pe scalp
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 1bubite rosii pe piele
- 0Bubite rosii pe corp
- 1Bubite pete puncte rosii pe palme iritatii palme
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 1dupa sex, mi-au iesit niste bubite mici rosi cateva pe piele
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 1Bube roșii
- 1Bubite rosii pe tot corpul
- 1Bube rosii pe piele
- 1Bubite roșii cu și fără Mâncărimi
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: