buna seara
Am 18 ani si cum am zis in alt subiect inca sunt virgin.. Dar acu' doua trei luni am incercat sa o fac si totu a fost bine pana cand am vrut sa o bag dar cand am decalotat glandu si am atins de vaginu partenerei am simtit ca ma jena si a inceput sa revina in faza fleasca si doamna dermatolog a zis ca am tulburari erectile si mi-a dat vitamina A si E este folositoare la ceva sau ar trebui sa ma duc din nou la dumneaiei si sa cer alte pastile ? Am tulburari asa cum a zis doamna doctora sau am altceva?
2 comentarii
Buna, daca am inteles bine, in timpul primului contact sexual ti-ai pierdut erectia si din acest motiv ai fost diagnosticat cu tulburare erectila de catre un medic dermatolog. Vitaminele precrise au rol in functia testiculara. Se intampla ca fiind virgini, baietii sa-si piarda erectia in timpul primului contact sexual, dar ulterior sa aiba erectie normala. Au mai fost si alte situatii in care nu ai avut erectie?
Pai faza e ca nu am avut nici un contact sexuala pentru ca, cand incercam si atingeam glandu de vaginu partenerei pierdeam erectia pur si simplu ori... Ma jena si la atingere si pierdeam erectia...
Pai nu prea mi sa mai intamplat dar de la o perioada ori nu am erectie complecta ori daca am erectie am de scurta durata ceea ce... Inainte daca vedeam o fata pe strada sa zic asa si nu stiu ma excita cu arata etc aveam erectie de lunga durata.
A da si cand penisu e in erectie si il decalotez cateodata ma jeneaza cand ating cu mana sau daca il ating de lenjeria intima si mi se irita foarte repede cand e in erectie decalotat.. Ma jeneaza si cand nu am erectie dar cand nu am erectie ma jeneaza doar atungi cand ating glandu de lenjerie si doamna doctora mi-a zis ca este normal.ca am sensibilitatea crescuta. Si in legatura cu vitaminele prescrise au vre un efect?
Pai nu prea mi sa mai intamplat dar de la o perioada ori nu am erectie complecta ori daca am erectie am de scurta durata ceea ce... Inainte daca vedeam o fata pe strada sa zic asa si nu stiu ma excita cu arata etc aveam erectie de lunga durata.
A da si cand penisu e in erectie si il decalotez cateodata ma jeneaza cand ating cu mana sau daca il ating de lenjeria intima si mi se irita foarte repede cand e in erectie decalotat.. Ma jeneaza si cand nu am erectie dar cand nu am erectie ma jeneaza doar atungi cand ating glandu de lenjerie si doamna doctora mi-a zis ca este normal.ca am sensibilitatea crescuta. Si in legatura cu vitaminele prescrise au vre un efect?
Alte subiecte recente din această secțiune: