Buna ziua
Ma numesc Ramona, zilele trecute mi-am facut un test la urina. Am primit rezultatul (vi le spun doar pe cele bifate) sunt urmatoarele:
-celule epiteliale-numeroase
-leucocite-prezente
-hematii-rare
-flora microbiana-prezenta
-densitate-1025
V-as ruga sa imi spuneti va rog daca este ceva grav. Astazi am primit rezultalele si sunt foarte speriata. Doctorul mi-a spus ca sa ma tratez, altfel s-ar putea sa raman sterila. Va rog sa ma ajutati. Sa stiu ce sa fac. Va multumesc. Astept un raspuns.
-celule epiteliale-numeroase
-leucocite-prezente
-hematii-rare
-flora microbiana-prezenta
-densitate-1025
V-as ruga sa imi spuneti va rog daca este ceva grav. Astazi am primit rezultalele si sunt foarte speriata. Doctorul mi-a spus ca sa ma tratez, altfel s-ar putea sa raman sterila. Va rog sa ma ajutati. Sa stiu ce sa fac. Va multumesc. Astept un raspuns.
2 comentarii
Celulele epiteliale numeroase, leucocitele si flora microbiana prezente arata ca ai o infectie urinara.Densitatea 1025 arata ca nu prea consumi lichide.Iar hematiile ori ca erai in preajma ciclului ori ca acestea provin de pe caile urinare, vezica sau rinichi.Daca nu erai in momentul recoltarii urinii imediat inainte sau dupa ciclu trebuie sa faci si o ecografie abdomino-pelvina si un test Papanicolau.Stai linistita, medicul a vrut sa te sperie putin pentru a fi sigur ca tu vei face tot ceea ce trebuie corect in continuare.Mergi cu analizele la medicul care ti le-a recomandat, pentru a decide ce-i de facut.Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune: