buna ziua

23-11-2009
danutza_26
Nu este medic/terapeut
danutza_26
am si eu o problema de cateva zile pe data de 19.11.09 am avut o scurgere maronie, am crezut ca imi apare menstruatia mai devreme ca normal trebuia sa apara pe 21.11.09 apoi a doua zi {20.11.09} mi-a curs 2-3 picaturi de sange dar nu era sange obisnuit era ca si o scurgere si era cand mai inchisa la culoare cand mai deschisa si apoi am avut aceea scurgere in fiecare zi dar nu in continu ci tot asa o data pe zi si totusi menstruatia nu a aparut nici pana azi {23.11.09} sa fie ceva grav??? sau sa fie vorba despre o sarcina ?????
2 comentarii
0
23-11-2009, ora 14:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Cel mai bine mergi la un medic ginecolog sau fa-ti un test de sarcina dimineata la prima urina, pt ca este mai concentrata!
0
27-11-2009, ora 19:50
danutza_26
Nu este medic/terapeut
danutza_26
am facut testu si a iesit negativ voi merge luni la medic deoarece ma simt rau am ameteli greata, si niste dureri de spate si de burta daka stau mai mult in picioare sau pe scaun intepenesc si simt nevoia sa ma intind in pat am si o stare de oboseala
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul